Back

★ Sharp 703 - 290 ..



                                     

★ Sharp 703

Cetha 703 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing juli 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 47 x 23 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Cetha 703 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Uga ana kodhak Videocall ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion batre lan bisa munggah kanggo 290 jam nalika siyaga lan tahan 4 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sharp 703, 290. sharp 703,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →