Back

★ Sharp GX40 - 290 ..



                                     

★ Sharp GX40

Cetha GX40 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 93 x 46 x 22 mm déné bobot 98 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana FPI Kampang tak bangsat! game. Cetha GX40 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email, olahpesen cepet. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion batre lan bisa munggah kanggo 290 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sharp gx40, 290. sharp gx40,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →