Back

★ Motorola RAZR V3XX - 290 ..



                                     

★ Motorola RAZR V3XX

Motorola RAZR V3XX ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing juli 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 53 x 15 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola RAZR V3XX dipirantèni kodhak 1.3 MP. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email, olahpesen cepet. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 940 mAh lan bisa nganti 290 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM. Punsèl seri RAZR V3 kalebu punsèl kang paling laris ing pasar lan kasil ngedol cacat 130 yuta operator.

Users also searched:

motorola razr v3xx, 290. motorola razr v3xx,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →