Back

★ Motorola W220 - 290 ..



Motorola W220
                                     

★ Motorola W220

Motorola W220 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing februari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 95 x 46 x 16.7 mm déné bobot 93 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna ukuran 1.6 inch kanthi resolusi saka 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku bal-Balan, Pemberontak, Edan. Motorola W220 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 880 mAh lan bisa nganti 290 jam nalika siyaga lan tahan 8 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

motorola w220, 290. motorola w220,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →