Back

★ Ericsson T39 - 300 ..



Ericsson T39
                                     

★ Ericsson T39

Ericsson T39 yaiku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 50 x 18 mm nalika bobot 86 gram. Layaré gradasi abu-abu graphic kanthi resolusi saka 101 x 54 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ericsson T39 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tiling jinis iki saka monoponik. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis NiMH batre lan bisa dadi kanggo nganti 300 jam nalika siyaga lan langgeng nganti jam 11 nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM. Pilihan werna kanggo Ericsson T39 Klasik Biru, Icecap Biru, Wungu Putih.

Users also searched:

ericsson t39, 300. ericsson t39,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →