Back

★ Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - 285 ..



Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
                                     

★ Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing februari 2010, dipasaraké wiwit juni 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 52 x 17 mm nalika bobot 120 gram. Layaré TFT capacitive demek, 16M werna ukuran 2.55 inch kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro dipekaki papan ketik QWERTY. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro nggunakake mayoritas saka sistem operasi Android 1.6. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED lampu kilat, otomatis. Ringtone ing tinuju iki jinis lan suwara WAVuga MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Po kapasitas o 930 mAh lan bisa dadi kanggo nganti 285 jam / 360 jam nalika siyaga lan tahan 4 jam / jam 3 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson xperia x10 mini pro, 285. sony ericsson xperia x10 mini pro,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →