Back

★ Sony Ericsson C902 - 38 ..



Sony Ericsson C902
                                     

★ Sony Ericsson C902

Sony Ericsson C902 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing februari 2008, dipasaraké wiwit juni 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 49 x 10.5 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson C902 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED lampu kilat, otomatis. Uga ana kodhak QCIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email, olahpesen cepet. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Po kapasitas o 930 maha karo nomer seri BST-38 lan bisa dadi kanggo nganti 400 jam / 360 jam nalika siyaga lan tahan 9 jam / jam 4 nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson c902, 38. sony ericsson c902,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →