Back

★ Sony Ericsson R306 Radio - 38 ..



                                     

★ Sony Ericsson R306 Radio

Sony Ericsson R306 Radio ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing januari 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 47.9 x 15.8 mm déné bobot 93 gram. Layaré TFT, 65 werna saka ukuran 1.9 inci kanthi resolusi saka 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Sony Ericsson R306 Radio dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Po kapasitas o 930 maha karo nomer seri BST-38 lan bisa dadi kanggo nganti 410 jam nalika siyaga lan tahan 9 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson r306 radio, 38. sony ericsson r306 radio,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →