Back

★ Sony Ericsson W580 - 38 ..



                                     

★ Sony Ericsson W580

Sony Ericsson W580 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2007, dipasaraké wiwit juli 2007 wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 47 x 14 mm nalika bobot 94 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson W580 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Po kapasitas o 930 maha karo nomer seri BST-38 lan bisa dadi kanggo nganti 370 jam nalika siyaga lan tahan 9 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson w580, 38. sony ericsson w580,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →