Back

★ Sony Ericsson Z310 - 36 ..



                                     

★ Sony Ericsson Z310

Sony Ericsson Z310 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Dhésèmber 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 46 x 24.5 mm déné bobot saka 90 gram. Layaré STN, 65 saka werna kanthi resolusi saka 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson Z310 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 780 maha karo nomer seri BST-36 lan bisa dadi kanggo nganti 300 jam nalika siyaga lan langgeng 7 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson z310, 36. sony ericsson z310,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →