Back

★ Sony Ericsson K610 - 37 ..



Sony Ericsson K610
                                     

★ Sony Ericsson K610

Sony Ericsson K610 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing februari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 45.2 x 16.9 mm déné bobot saka 89 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inci kanthi resolusi saka 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku. Sony Ericsson K610 dipirantèni kodhak 2 MP. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email, olahpesen cepet. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Po kapasitas o 900 mAh karo nomer seri BST-37 lan bisa dadi kanggo nganti 400 jam / 350 jam nalika siyaga lan langgeng 7 jam / jam 2 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sony ericsson k610, 37. sony ericsson k610,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →