Back

★ Nokia 1280 - 30 ..



Nokia 1280
                                     

★ Nokia 1280

Nokia 1280 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber 2009, dipasaraké wiwit Maret 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm déné bobot 81.9 gram. Layaré monokrom ukuran 1.36 inch kanthi resolusi saka 96 x 68 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 1280 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tiling jinis iki uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 800 mAh karo nomer seri BLU-5CB lan bisa dadi kanggo nganti 528 jam nalika siyaga lan tahan 8 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

                                     
  • kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 3 nggunakaké sistem operasi Android 7.0 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 3 dipirantèni kodhak 8
  • kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 5 nggunakaké sistem operasi Android 7.1.1 Nougat Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5 dipirantèni kodhak 13
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 1320 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 1320 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 925 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 925 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 928 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 928 dipirantèni
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 735 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 735 dipirantèni
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 920 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 920 dipirantèni
                                     
  • résolusi 768 x 1280 piksel. Nokia Lumia 1020 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 1020 dipirantèni
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 830 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 830 dipirantèni
  • résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 730 Dual Sim nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia Lumia 730 Dual
  • Geoffrey. Garmin VIRB 360 Camera Review OZO 360 virtual reality camera - Nokia official site Z CAM S1 - Z CAM official site Z CAM S1 - Professional VR
  • Geoffrey. Garmin VIRB 360 Camera Review OZO 360 virtual reality camera - Nokia official site Z CAM S1 - Z CAM official site Z CAM S1 - Professional VR

Users also searched:

nokia 1280, 30. nokia 1280,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →