Back

★ Nokia 3710 Fold - 288 ..



                                     

★ Nokia 3710 Fold

Nokia 3710 Plier ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing juni 2009, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 89 x 47 x 15.2 mm déné bobot 94 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 3710 Plier dipirantèni kodhak 3.2 MP lan fitur LED lampu kilat. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 860 maha karo nomer seri BLU-4S lan bisa dadi kanggo nganti 288 jam / 288 jam nalika siyaga lan tahan jam 4 / 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 3710 fold, 288. nokia 3710 fold,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →