Back

★ Nokia 2730 Classic - 300 ..



                                     

★ Nokia 2730 Classic

Nokia 2730 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2009, dipasaraké wiwit oktober 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109.6 x 46.9 x 14.4 mm déné bobot 87.7 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cac 4. Nokia 2730 Klasik dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1020 mAh karo nomer seri BLU-5C lan bisa dadi kanggo nganti 300 jam / 300 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 20 menit / 2 jam 45 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 2730 classic, 300. nokia 2730 classic,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →