Back

★ Nokia 6216 Classic - 300 ..



                                     

★ Nokia 6216 Classic

Nokia 6216 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing April 2009, nanging ora sido dipasaraké lan wis ukuran 114.7 x 41.7 x 14.5 mm déné bobot 88 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 6216 Klasik dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED lampu kilat, otomatis. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1000 mAh karo nomer saka seri BLU-4U lan bisa dadi kanggo nganti 300 jam / 300 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 20 menit / 2 jam 45 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 6216 classic, 300. nokia 6216 classic,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →