Back

★ Nokia 2700 Classic - 299 ..



                                     

★ Nokia 2700 Classic

Nokia 2700 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing januari 2009, dipasaraké wiwit juli 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109.2 x 46 x 14 mm nalika bobot 85 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku rapat Umum Star, Soduko, Ula III, Diamond Rush. Nokia 2700 Klasik dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tiling jinis iki uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1020 mAh karo nomer seri BLU-5C lan bisa dadi kanggo nganti 299 jam nalika siyaga lan tahan 6 jam 25 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 2700 classic, 299. nokia 2700 classic,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →