Back

★ Nokia 8800 Gold Arte - 288 ..



                                     

★ Nokia 8800 Gold Arte

Nokia 8800 Emas Arte ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Dhésèmber 2008, dipasaraké wiwit April 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 45.6 x 14.6 mm déné bobot saka 150 gram. Layaré OLED, 16M werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 8800 Emas Arte dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur otomatis. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1000 mAh karo nomer saka seri BLU-4U lan bisa dadi kanggo nganti 288 jam / 288 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 20 menit / 2 jam 45 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 8800 gold arte, 288. nokia 8800 gold arte,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →