Back

★ Nokia 5130 XpressMusic - 288 ..



Nokia 5130 XpressMusic
                                     

★ Nokia 5130 XpressMusic

Nokia 5130 XpressMusic ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing 2008, dipasaraké wiwit februari 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 107.5 x 46.7 x 14.8 mm déné bobot 88 gram. Layaré 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia 5130 XpressMusic dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tiling jinis iki uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1020 mAh karo nomer seri BLU-5C lan bisa dadi kanggo nganti 288 jam nalika siyaga lan tahan 6 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM. Punsèl seri iki kalebu punsèl kang paling laris ing pasar lan kasil ngedol cacat 65 yuta operator.

Users also searched:

nokia 5130 xpressmusic, 288. nokia 5130 xpressmusic,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →