Back

★ Nokia 3610 Fold - 38 ..



                                     

★ Nokia 3610 Fold

Nokia 3610 Plier ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing agustus 2008, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 99.6 x 44.3 x 19.6 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cac 4. Nokia 3610 Plier dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 1020 mAh karo nomer seri BLU-5C lan bisa dadi kanggo nganti 457 jam nalika siyaga lan tahan 4 jam 38 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 3610 fold, 38. nokia 3610 fold,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →