Back

★ Siemens Xelibri 7 - 290 ..



                                     

★ Siemens Xelibri 7

Siemens Xelibri 7 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 46 x 26 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi saka 101 x 80 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion batre lan bisa munggah kanggo 290 jam nalika siyaga lan tahan 4 jam nalika nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM. Punsèl iki salah siji saka seri Siemens Xelibri kang khusus sing dirancang kanthi wujud aksésoris sandhangan kang bisa kanggo nampa télpon.

Users also searched:

siemens xelibri 7, 290. siemens xelibri 7,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →