Back

★ Nokia 6133 - 285 ..



                                     

★ Nokia 6133

Nokia 6133 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing oktober 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 92 x 48 x 20 mm déné bobot saka 102 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inci kanthi resolusi saka 240 x 320 piksel. Piranti iki wis dilengkapi karo radio FM. Headphone kudu dipasang yen radio arep kanggo nyiyapake amarga kabel headphone bisa antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game dening ngundhuh game ing internet)&,". Nokia 6133 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email, olahpesen cepet. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 820 mAh lan bisa dadi kanggo nganti 285 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

nokia 6133, 285. nokia 6133,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →