Back

★ Pambedhiling pakumpulan wengi Orlando 2016 - 298 ..



Pambedhiling pakumpulan wengi Orlando 2016
                                     

★ Pambedhiling pakumpulan wengi Orlando 2016

Nalika mangsa 12 juni 2016, kedadosan tetèmbak massa kedadèyan ana ing tatanan saka klub-wengi detak jantung. Klub wengi ikui uga ana ing kutha of Langkawi, naga bagèan Florida, Amérikah ing amerika Serikat. Kedadosan iki kalebu ing kategori saka paten pinaten saka paling gedhé, sabanjure ana kedadosan 9 / 11 ing gèdung World Trade Center lan Pentagon ing dragon adidaya kasébut.

Kedadosan iki diwiwiti karo Omar Mateen, umur 29 taun kelairan ing Amérikah ing amerika Serikat, nanging wong tuwa imigran saka Afghanistan. Rama Omar Mateen uga botèn utamané kabeh ménawa rama anak kang melu ana ing pagawéané muslim unit Negara Irak lan Kitab utawa diarani utawa ISIH

Detak jantung iku papan panggonan hiburan kanggo lèlaku homo ing katelu wétan naga Amérikah ing amerika Serikat. Papan panggonan iki wis iki diwiwiti ing taun 2006 dening Barbara Poma lan Ron Legler.

Miturut analisis didhamel karo Biji Koren bab terorismé, pamatintah Amérikah ing amerika Serikat wis kanggo gadhah militan sing sarujuk lan support apa b pagawèan saka mrentah piyambak. Bab iki uga marang pengétan ana kasanjangan ing tatanan saka masyarakat Amérikah Serikat mitutur bab homo lan sapanunggalé.

                                     

1. Nawarake dirawuhi. (Offer attended)

Miturut kabar saka pemerintah Amérikah ing amerika Serikat liwat FBI Federal Bureau of Investigation, ana total 49 wong sipil sing dirawuhi amarga kedadosan rajapati iki. Grup jeneng kurban rajapati ing kafé detak jantung:

Salah siji kurban, Akyra Monet Murray punika murid sd Philadelphia Sekolah Dhuwur. Saka pènélitian saka pulisi bab latar mburi ing bocah iki, ketemu data lan informasi babagan Murray iki salah siji saka para siswa kang saka nalika iku ana ing sd lan uga ing griya ijo.

                                     

2. Pranala njaba. (External links)

  • News Amerika Serikat. (News United States)
  • Kabar bab rajapati ing detak jantung, Orlando.
  • Wong tuwa Omar Mateen matur karo amerika.
  • Diskusi bab terrorism ing Amerika Serikat.
  • Pirembagan bab LGBT ing Florida.
                                     

3. Buku rujukan. (Book recommendation)

  • Koren, Biji 2015. Tegese pungkasan: Pro-pemerintah kutha minangka prediktif indikator strategis massa nyababaken. Townsend: Riset Gapura. ISBN 978-602-298-280-7.
  • Westwood, Sue, Rega, Elizabeth 2016. Lesbian, Homo, Biseksual ana Trans* Individu sing Manggen karo Dimensia Konsep, Laku ana hak-Hak. London: Hlm. ISBN 978-1138840690.

Users also searched:

pambedhiling pakumpulan wengi orlando 2016, 298. pambedhiling pakumpulan wengi orlando 2016,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →