Back

★ 1908 - 30 ..



1908
                                     

★ 1908

  • Uga. (Also)
  • Agustus. (August)
  • Juli. (July)
  • Dhésèmber.
  • Juni:-30 juni Tunguska Kedadean ing Sibéria-Kulon, Rusia.
  • November.
  • Oktober. (October)
  • Januari. (January)
  • September.
  • Maret. (March)
  • Februari. (February)
  • April.
                                     
  • ingkang kaping 194 utawi 195 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1908 - Kanggé ingkang kaping sepindhah, tiyang èstri kénging ndhèrèk Olimpiade modhèren
  • Alfred Day Hershey Owosso, Michigan, 4 Dhésèmber 1908 - 22 Mèi 1997 punika satunggiling bakteriolog lan genetikawan Amérikah Sarékat. Sinau kimia lan
  • November 1908 iku kaisar Dinasti Qing kaping - 11 lan Kaisar Qing kaping - 9 sing mréntah kabèh Cina. Dhèwèké kuwasa saka taun 1875 tekan taun 1908 nanging
  • Elektrodinamika Benda - bandha Bergerak lan ngenalaken téyori relativitas mirunggan. 1908 - Prastawa Tunguska ing Sibéria - Kulon, Ruslan 1934 - Malam Pisau Panjang, pambantaian
  • lair ing Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Kulon, 17 Juli 1908 pati ing Jakarta, 6 Fèbruari 1993 ing umur 84 taun ya iku mahamantri kaping
  • 1883 - Gunung Krakatau wiwit njeblug, andadosaken lebur tigang wulan salajengipun. 1908 - Organisasi Boedi Utomo dipunadegaken déning dr. Sutomo lan para pelajar STOVIA
  • Soputan kacathet ing taun 1785, 1819, 1833 1845, 1890, 1901, 1906, 1907, 1908 - 09, 1910, 1911 - 12, 1913, 1915, 1917, 1923 - 24, 1947, 1953, 1966 - 67, 1968
  • bakal dadi musuh tekok juwara liga. Tetandhingan iki lekas dionokné taun 1908 - 1909, dhèk kuwi nganggo jeneng Charity Shield. Tetandhingan iki dionokné
  • Anggota Dewan Federal Swiss 1908 - 1911 Panjenengané Josef kapilih dadi anggota Dewan Federal Swiss ing tanggal 17 Juni 1908 Panjenengané tilar donya ing
  • Becquerel lair ing Paris, 15 Dhésèmber 1852  pati ing Le Croisic, 25 Agustus 1908 ing umur 55 taun punia salah setunggil fisikawan asal Prancis ingkang nemokaken
  • Cut Nyak Dhien Lampadang, 1848 6 November 1908 Sumedang, Jawa Kulon dimakamké ing Gunung Puyuh, Sumedang iku Pahlawan Nasional Indonésia saka Acèh
  • 1923 1922 1921 1920 1919 1918 1917 1916 1915 1914 1913 1912 1911 1910 1909 1908 1907 1906 1905 1904 1903 1902 1901 Abad kaping 19 - Abad kaping 20 - Abad
                                     
  • Nobel ing Fisika l. 1905 24 September - Mohamad Roem, diplomat Indonésia l. 1908 25 September - Raja Leopold III saka Bèlgi l. 1901 19 Oktober - Maurice Bishop
  • Alahan Panjang, Lembah Gumanti, kabupatèn Solok, Sumatera Barat, 17 Juli 1908 pati ing Jakarta, 6 Fèbruari 1993 ing umur 84 taun ya iku ulama, politisi
  • saka STOVIA, Soetomo ngedegaké paguyuban kanthi aran Budi Utomo, ing taun 1908 Sawisé lulus ing taun 1911, priyayi iki dadi dhokter pamaréntah ing sawatara
  • 279 utawi 280 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Chiang Kai - shek 1908 - Austria nyaplok Bosnia lan Herzegovina. 1928 - Chiang Kai - shek dados pamimpin
  • Prastawa Tunguska iku siji prastawa mistérius sing kadadéan ing tanggal 30 Juni 1908 ing tlatah sing saiki diarani Krasnoyarsk Krai, Ruslan cedhaking Kali Tunguska
  • pantang saking panganan lan kanikmatan, lan tindak keduwung sanèsipun. Ensiklopedia Katholik, 1908 Lent. Historical development. Cithakan: Katolik - stub
  • profésional saka kutha Rotterdam, Walanda. Klub iki diadegaké ing tanggal 19 Juli 1908 Feyenoord main ing ligaEredivisie, ya iku liga mligi Walanda. Jeneng Feyenoord
  • Mr. Cornelis Pijnacker Hordijk Tiel, 13 April 1847 - Haarlem, 3 September 1908 iku Gubernur - Jendral Hindhia - Walanda. Dhèwèké maréntah wiwit tanggal 29
  • Haji Abdul Malik Karim Amrullah, Maninjau, Sumatera Barat, 16 Fèbruari 1908 - Jakarta, 24 Juli 1981 punika satunggiling sastrawan, ulama lan aktivis
  • Boltzmann 1844 - 1906 Wilhelm Röntgen 1845 - 1923 Henri Becquerel 1852 1908 Hendrik Lorentz 1853 1928 J. J. Thomson 1856 - 1940 Nikola Tesla 1856
  • STOVIA ya iku Goenawan Mangoenkoesoemo lan Soeraji nalika tanggal 20 Mèi 1908 Digagas déning Dr. Wahidin Sudirohusodo. Organisasi iki sipaté sosial, ékonomi
                                     
  • Maret 1916. Sadurungé dadi Gubernur - Jendral Hindhia - Walanda, Idenburg tau dadi Gubernur Suriname, saka taun 1905 - 1908 Pratélan Panguwasa Hindhia - Walanda
  • vilde Kor taun 1904 lan novèl Under Hoststjernen taun 1906 Benoni taun 1908 En Vandrer Spiller med Sordin taun 1909. The Editors of Encyclopædia Britannica
  • 1926. Sadurungé maréntah ing Hindhia - Walanda, dhèwèké sempet dadi Gubernur ing Suriname saka taun 1908 nganti 1911. Pratélan Panguwasa Hindhia - Walanda
  • wujud camboraning gagrag Minangkabau lan Pèrsi iki diadegaké wiwit taun 1908 kanthi panyon duk sadurungé diganti dadi sèng. Masjid iki tau rusak lantaran
  • mulané diadegaké déning koloni wong Fenisia ing sak milenium Sadurungé Masèhi. Annales, 1908 p.253. Carthage: new excavations in Mediterranean capital
  • Olimpiade London iku tegesé bisa: Olimpiade London 1908 Olimpiade London 1944 Ora dianakaké amarga Perang Donya Olimpiade London 1948 Olimpiade London
  • Lyndon Baines Johnson lair ing Stonewall, Texas, 27 Agustus 1908 pati ing Stonewall, Texas, 22 Januari 1973 ing umur 64 taun kang diparabi LBJ ya iku

Users also searched:

1908, 30. 1908,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →