Back

★ 39 - 39 ..



                                     

★ 39

  • Dasawarsa 30 - an iku kaurut saka taun 30 nganti 39
  • Cithakan: Fèbruari 2010 8 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 39 miturut Kalèndher Grégorius. 421 - Konstantius III dadi kanca - kaisar Kamaharajan Romawi
  • krajane. Jembar wewengkon kabupatèn iki 1.152, 04 km². 1130 08 nganti 1130 39 Bujur wétan lan 060 05 nganti 070 13 Lintang kidul. Kabupatèn Sampang ketata
  • Pollutri, Scerni, Vasto. Tuwuhing padunung Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 42 05 N 14 39 E 42.083 N 14.650 E 42.083 14.650
  • wétan lan 7 10 - 7 49 Lintang kidul Kabupatèn Tasikmalaya ketata saking 39 kacamatan, kalurahan lan 348 désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:
  • 30 km2 lan cacahing padunung 1.163 jiwa data taun 2004 kanthi kapadhetan 39 jiwa km2. Pérangan kutha iki: Castiglione, Collalto, Turchi. Déné kutha utawa
  • kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 39 km2 lan cacahing padunung 1.074 jiwa data taun 2004 kanthi kapadhetan 28
  • kutha paling gedhe urut kaloro ing Indonesia Wétan sakwisé Kutha Makassar. 8 39 Lintang kidul 115 13 Bujur wétan Kutha Denpasar katata sajeroning 4 kacamatan
  • Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat Miturut Undhang - Undhang Nomer 39 Taun 2008 ngenani Kementrian Nagara, pembentukan kementrian koordinasi ora
                                     
  • sebagai Kauskupan Crato saka Kabiskopan Ceará GCatholic.org Catholic Hierarchy Koordhinat: 7 14 04 S 39 24 47 W 7.2345 S 39 4130 W - 7.2345 - 39 4130
  • kapundhut wonten ing Kentungan, Yogyakarta, 1 Oktober 1965 nalika yuswanipun 39 warsa inggih punika salah satunggaling pahlawan Indonésia ingkang dados salah
  • ana 40 unsur kang kalebu logam transisi kanthi nomer atom 21 nganti 30, 39 nganti 48, 71 nganti 80, lan 103 nganti 112. Jeneng transisi dijupuk saka
  • 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dasawarsa
  • Eropah, lan Smithfield ham ing Amérikah Sarékat. Bacon: Bacon and Ham Curing in Chambers s Encyclopædia. London: George Newnes, 1961, Vol. 2, p. 39
  • cilik, kanthi jangkauan sing luwih cendhak, nganggo pluru kaliber 7, 62 x 39 mm sing luwih cilik, lan duwé pilihan tembakan selective - fire AK - 47 kalebu
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 39 lan bisa kanggo nganti 360 jam nalika standby lan tahan 8 jam 20 menit nalika
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 39 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo
  • players: As at 19th May 2018: Sunderland PDF English Football League. p. 39 Dibukak ing 17 January 2019. Profile 11v11. Dibukak ing 17 January 2019
  • 4: 14 7: 28 Kastamiwan janji Gusti Yesus 8: 1 - - 9: 28 Kastamiwan kurban Gusti Yesus 10: 1 - 39 Wigatiné iman kaprecayan 11: 1 - - 12: 29 Wejangan lan panutup 13: 1 - 25
  • Notification of shirt numbers: Luton Town PDF English Football League. p. 39 Dibukak ing 22 September 2020. Cithakan: Hugman Elliot Lee 11v11.com. AFS
  • dadi pembantu présidhèn. Kamentrian ditata sajeroning Undhang - Undhang Nomer 39 Taun 2008 ngenani Kamentrian Nagara. Kamentrian dumadi saka: Departemen, dibawahi
  • 72 yuta ton Amérikah Sarékat: 58.8 yuta ton Rusia: 42.2 yuta ton Prancis: 39 yuta ton Jerman: 25.3 yuta ton Australia: 22.5 yuta ton Konsumsi gandum per
                                     
  • Dibukak ing 16 June 2018. Hugman, Barry J., ed. 2010 The PFA Footballers Who s Who 2010 11. Mainstream Publishing. p. 39 ISBN 978 - 1 - 84596 - 601 - 0.
  • kutha Arezzo. Jembar wewengkon 3.235 km², lan populasiné 323.288 2001 Ana 39 comune ing provinsi iki.. Ing 30 Juni, 2005, comuni utama miturut populasi
  • Titus Malachi Bramble lair 31 Juli 1981 umur 39 taun ya iku juru main bal - balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi
  • Hendri Kurniawan Saputra lair 2 Mèi 1981 umur 39 taun iku juru main badminton asal Indonésia warga negara Singapura.
  • Michael Carrick lair ing Wallsend, Tyneside, 28 Juli 1981 umur 39 taun ya iku glandhang Inggris sing dhuwur awaké 185 cm lan ping 7 main kanggo nagarané
  • kutha Pisa. Jembar wewengkon 2.444 km², lan populasi 384.555 2001 Ana 39 comune ing provinsi iki.. Pisa - 88.363 sing ndunungi Cascina - 40.007 sing
  • kadadéan ing taun 1930 asilé kaping pindho ngrebut juwara Piala Donya lan kaping 39 ngrebut juwara Copa América. 1930 - Juwara 1934 - Mundur 1938 - Mundur 1950
  • John Francis O Shea lair ing Waterford, Irlandia, 30 April 1981 umur 39 taun ya iku juru main bal - balan profésional ing kebangsaané Républik Irlandia

Users also searched:

39,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

39

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →