Back

★ 38 - 38 ..



                                     

★ 38

  • Strontium yakuwi sawijining unsur kimia jroning tabel périodik kang nduwèni lambang Sr lan nomer atom 38
  • Associates sjtu.edu.cn umsl.edu diamond - dilemma.com Cithakan: Wikia Koréa ing DMOZ Koordhinat: 38 19 N 127 14 E 38 317 N 127.233 E 38 317 127.233
  • Barkas: Sura Sad.jpg Surat Shaad Arab: ص Sad iku surat angka 38 sajeroning al - Qur an. Surat sing dumadi saka 88 ayat iki éwoning surat Makkiyah lan
  • Cithakan: Fèbruari 2010 7 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 38 miturut Kalèndher Grégorius. 1301 - Edward saka Caernarvon dadi Pangeran Wales sing kapisan
  • ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 38 km2, lan cacahing padunung 5.003 jiwa. Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti
  • Palmoli, lan Tufillo. Tuwuhing sing ndunungi Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 41 56 N 14 38 E 41.933 N 14.633 E 41.933 14.633
  • nyaritakake paristiwa - paristiwa sing dialami déning bangsa Yahudi nalika 38 taun lawase ana ing padang pasir. Ing basa Ibrani, kitab iki diarani be - midbar
  • San Felice del Molise CB Tuwuhing padunung Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 41 55 N 14 38 E 41.917 N 14.633 E 41.917 14.633
  • Jembar wewengkon 43 km2 lan cacahing padunung 1.623 jiwa kanthi kapadhetan 38 jiwa km2. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yaiku: Caramanico Terme
  • 1989 - Satunggaling bom mobil njeblug wonten ing Trincomalee, Sri Lanka, niwasaken 38 tiyang. 2013 - Nicolás Maduro kapilih minangka Présidhèn Venezuela. 13 April
  • kalurahan, dan 114 désa, miturut saka Dudutan Bupati Hulu Sungai Selatan Nomer 38 Taon 2000, tanggal 10 Maret 2000. Kacamatan ing Kabupatèn Hulu Sungai Kidul:
  • laladan Provinsi Nanggroe Acèh Darussalam. Parté iki diwènèhi nomer urut 38 Parté iki diadegaké déning para mantan aktivis mahasiswa kanggo perjuangan
                                     
  • Baruch 3: 29 I Korintus 10: 20 - Baruch 4: 7 Injil Yohanes 1: 14 - Baruch 3: 38 1: 1 - 14 Pambuka 1: 15 - 2: 10 Ngaku dosa 2: 11 - 3: 8 Donga pangampunan 3: 9 - 4: 14 Sasambatan
  • iki minangka papan kanggo urip sato kéwan ora ana padunung manungsa Pulo Howland dumunung ing koordinat 0 48 N, 176 38 W Cithakan: Amérikah Sarékat
  • Miturut wiyar dharatané, Chili kalebu kategori nagara gedhé, urutan angka 38 ing donya. Gedhéné kurang luwih padha karo pulo Kalimantan. Chili duwé kandhutan
  • 14 Juli 1913 - 26 Dhésèmber 2006 iku Présidhèn Amérika Sarèkat sing kaping 38 1974 1977 Dhèwèké uga sawijining Wakil Présidhèn Amérika Sarèkat sing kaping
  • Kartasura, 8 Dhésèmber 1711 séda ing Surakarta, 20 Dhésèmber 1749 kanthi yuswa 38 taun inggih punika raja trah Mataram ingkang kaping pisan wonten ing kraton
  • 46 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dasawarsa
  • Serrinha GCatholic.org Catholic Hierarchy Archdiocese website Portuguese Koordhinat: 12 15 34 S 38 58 06 W 12.2594 S 38 9684 W - 12.2594 - 38 9684
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 8 jam 30 menit nalika
                                     
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 400 jam 2G 350 jam 3G nalika standby lan tahan
  • Sochaczew iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 38 527 jiwa.
  • prosès, bir, sepatu lan keramik. Asmara dumunung ing 15 20 lor lan 38 55 wétan 15.333, 38 91667 Ing jaman biyèn, Asmara dumadi saka patang désa cilik kang
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 370 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 400 jam 2G 400 jam 3G nalika standby lan tahan
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 380 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh kanthi nomer sèri BST - 38 lan bisa kanggo nganti 370 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan

Users also searched:

38,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

38

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →