Back

★ 37 - 37 ..



                                     

★ 37

  • Rubidium yakuwi sawijining unsur kimia jroning tabel périodik kang nduwèni lambang Rb lan nomer atom 37
  • Koordinat: 4 37 N 97 37 E 4.617 N 97.617 E 4.617 97.617 Acèh Wétan Kutha krajan: : Langsa Wiyaripun Tlatah: 7.760 km² Padunung, : 650.000 jiwa. Provinsi:
  • Cithakan: Fèbruari 2010 6 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 37 miturut Kalèndher Grégorius. 46 SM - Julius Caesar ngawonaken prajurit gabungan Pompei
  • Surat As - Saffat basa Arab: الص افات, Sing masaf - Saf iku surat angka 37 sajeroning al - Qur an. Surat iki dumadi saka 182 ayat lan éwoning surat Makkiyah
  • kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta. 1060 49 35 Bujur wétan lan 060 10 37 Lintang kidul Kutha Jakarta Timur ketata saking 10 kacamatan lan 65 kalurahan
  • Jembar wewengkon Kabupatèn iki 315 km² utawa - - - hèktar. 115 27 - 37 8 49 00 Lintang kidul Kabupatèn Klungkung katata sajeroning 4 kacamatan
  • 98 27 03 - 98 39 32 Bujur wétan Kutha Binjai ketata saking 5 kacamatan, 37 kalurahan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kutha iki yaiku: Binjai Kidul Binjai
  • SMA Charitas SMAN 34 SMAN 66 MAN 11 SMKN 41 SMK Bhakti Idhata SMKN 20 SMPN 37 SMPN 96 SMPN 85 SMP Charitas SMPN 226 SMPN 86 SMPN 68 Kalurahan Cipete Selatan
  • kang ndunungi cacahé 159, 3 km2. Wewengkon ing sajeroning koordinat 3 21 - 3 37 Lintang Kidul lan 116 11 - 116 28 Bujur Wétan. Kacamatan iki wewatesan:
  • mung versi basa Yunani sajeroning Septuaginta. Injil Lukas 13: 29 - Baruch 4: 37 Injil Yohanes 3: 13 - Baruch 3: 29 I Korintus 10: 20 - Baruch 4: 7 Injil Yohanes
  • Désa iki duwé jembar 107 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 37 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 44 km. Cacahé sing ndunungi
                                     
  • 578, 129 jiwa. 108 0 17 - 109 0 27 15 Bujur wétan lan 7 0 15 05 7 0 37 10 Lintang kidul. Sisi wétan berbatesan kalih Kabupatèn Purbalingga, Kabupatèn
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo
  • 45 46 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 10 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 10 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 37 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo
  • Arjen Robben lair ing Bedum, Groningen, Nèderlan, 23 Januari 1984 umur 37 taun ya iku juru main bal - balan Walanda kang duwé tugas dadi glandhang sayap
                                     
  • Perempuan Indonésia Yogyakarta: Media Pressindo bekerjasama dengan Komunitas Inklusi Sosial dan Perdamaian Indonésia. pp. 37 41. ISBN 978 - 623 - 7254 - 10 - 2.
  • 1999, parté iki migunakaké jeneng Parté Buruh Nasional, kanthi nomer urut 37 Banjur ing Pemilu 2004 parté iki migunakaké jeneng Parté Buruh Sosial Dhémokrat
  • Universitas Padjadjaran kanthi resmi madeg liwat Peraturan Pamaréntah No. 37 taun 1957, lan diresmèkaké déning Présidhèn Soekarno ing tanggal 24 September
  • Robson de Souza lair ing São Vicente, Brazil, 25 Januari 1984 umur 37 taun undang - undangane Robinho berjuluk Little Robson ya iku penyerang Brasil
  • Klaas - Jan Huntelaar lair ing Drempt, Nèderlan, 12 Agustus 1983 umur 37 taun iku juru main bal - balan saka Walanda kang main minangka dadai panyerang
  • dumunung kurang luwih 45 km ing lokasi géografis 5 23 - 5 40 LS, 106 25 - 106 37 BT sisih lor Jakarta dumadi saka 110 pulo. 68 pulo wujud pulo cilik mawa
  • more extensive prelate biographies Catholic Hierarchy Pelature website Koordhinat: 11 37 01 S 50 40 08 W 11.6169 S 50.6689 W - 11.6169 - 50.6689
  • surat ka - 45 ing al - Qur an. Surat iki kagolong surat makkiyah kang dumadi saka 37 ayat. Dijenengke Al - Jasiyah kang tegesé Kang Sujud, dijupuk saka tembung Jaatsiyah
  • Thrace ing pérangan Eropah Turki. www.edirne.bel.tr www.edirne.gov.tr Koordhinat: 41 40 37 N 26 33 20 E 41.67694 N 26.55556 E 41.67694 26.55556

Users also searched:

37,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

37

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →