Back

★ 36 - 36 ..



                                     

★ 36

  • Kripton yakuwi sawijining unsur kimia jroning tabel périodik kang nduwèni lambang Kr lan nomer atom 36
  • Surah Ya Sin basa Arab: يس iku surat ka - 36 Sajeroning al - Qur an. Translation Surat Yaa Siin Al Qur an online in Indonésia. Learn Surah Yaseen on MountHira
  • Cithakan: Fèbruari 2010 5 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 36 miturut Kalèndher Grégorius. 1924 - Royal Greenwich Observatory wiwit nyiaraken sinyal
  • Kabupatèn iki 2.556, 75 km² utawa hèktar. Kabupatèn Ciamis ketata saking 36 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:
  • Jembar wewengkon kabupatèn iki 2.000, 99 km² utawa hèktar. 107 51 - 108 36 Bujur wétan lan 6 15 - 6 40 Lintang kidul Kabupatèn Indramayu ketata saking
  • 1937 - Zeppelin Jerman, Hindenburg, kobongan lan remuk wonten ing New Jersey, niwasaken 36 tiyang. 2013 Koalisi parté panguwasa Barisan Nasional kasil unggul saking
  • Gandus iku kacamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia. Pulo Kerto Gandus Karang Jaya Karang Anyar 36 Ilir
  • wewengkon watara 150 km2. Koordinat geografisé yaiku 1 16 S 36 48 E 1.267 S 36 800 E - 1.267 36 800. Pratélan kutha krajan Central Bureau of Statistics
  • coklat diprodhuksi dening telung klompok polimer: karamel C 24 H 36 O 18 karamel C 36 H 50 O 25 lan karamelin C 125 H 188 O 80 Nalika proses kasebut
  • surat ka - 83 ing Al - Qur an. Surat iki kagolong surat Makkiyah, kang isiné ana 36 ayat. Diarani Al Muthaffifiin kang tegesé wong kang curang iku dijupuk saka
                                     
  • liya - liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki 4.386, 60 km² utawa 438.660 hèktar. 02 36 - 03 18 Lintang lor lan 98 32 - 99 35 Bujur wétan. Kabupatèn Simalungun ketata
  • kutha krajan Gambia kang dumunung ing Pulo St Mary koordinat 13 28 LU 16 36 BB. Sing ndunungi ana 34.828 jiwa 2003 Banjul diyasa taun 1816 déning
  • 218 km² utawa - - - hèktar. Kabupatèn Pakpak Bharat ketata saking 8 kacamatan, 36 kalurahan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku: Salak Sitellu
  • para ratu ing Karaton Yudéa: Uzzia: Bab 1 - 5 Yotam: Bab 6 Akhaz: Bab 7 - 14: 28 Hizkia: Bab 14: 28 - 35: paro pisan jumenengé Bab 36 - 66: paro kapindho jumenengé
  • lair ing Padang, 30 Sèptèmber 1910  pati ing Padang, 19 Juli 1947 ing umur 36 taun ya iku wali kutha Padang, kang dilantik tanggal 15 Agustus 1946 nggantèkaké
  • kebun anggur lan zaitu. Sing ndunungi watara 3, 300 jiwa, jembar wewengkon 36 km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan: Localita Rosario, Peschiola, Pianospedale
  • jinis NiMH kapasitas 600 mAh kanthi nomer sèri BMP - 1A lan bisa kanggo nganti 36 - 133 jam nalika standby lan tahan 1 jam 40 menit - 2 jam 50 nalika kanggo
  • 44 45 46 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25 26 27 28 29
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri BST - 36 lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 36 lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo
                                     
  • bisa dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 900 mAh kanthi nomer sèri BST - 36 lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo
  • wétan - lor nagari Muslim iku, persisé ing pucuking Lempongan Tunis, ing koordinat 36 48 LU 10 10 BT. Sing ndunungi ana 699.700 jiwa 2003 Ing taun 146, Kamaharajan
  • players as at 16th May 2015 PDF The Football League. 16 Mèi 2015. p. 36 Diarsip saka sing asli PDF ing 4 Maret 2016. Dibukak ing 19 Juni 2015.
  • State uga dadi jejuluk praja iki. Ing taun 1864, Nevada dadi praja sing nomer 36 ing Amérikah Sarékat, lan ukara Battle Born ing gendéra praja iki nuduhaké
  • Tengah, 24 Novèmber 1925 kapundhut ing Laut Aru, 13 Januari 1962 nalika umur 36 taun iku pahlawan nasional Indonésia. Dhèwèké palastra ing ndhuwur KRI Macan
  • dumunung ing sisih kidul Samoa lan wétané Fiji. Nagara iki dumadi saka 176 pulo, 36 ing antarané ana kang ndunungi. Pulo gedhé dhéwé yaiku Tongatapu. Tonga dadi
  • Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki kapérang dadi 25 dukuh, 36 RT, 8 RW lan wewatesan: Kedhawung, Sragèn Kabupatèn Sragèn Situs resmi Kabupatèn
  • 2G 192 jam 3G nalika standby lan tahan 3 jam 40 menit 2G 2 jam 36 menit 3G nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké
  • Koordinat: 2 36 N 96 5 E 2.600 N 96.083 E 2.600 96.083 Kabupatèn Simeulue iku kabupatèn ing Acèh, Indonésia. Kabupatèn Simeulue dumunung watara
                                     
  • Ross Turnbull lair 4 Januari 1985 umur 36 taun ya iku juru main bal kang asalé Inggris lan main minangka kiper Chelsea F.C. ing Liga Primer Inggris

Users also searched:

36,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

36

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →