Back

★ 34 - 34 ..



                                     

★ 34

  • Surat Saba basa Arab: سبأ iku surat ka - 34 sajeroning Al - Qur an.
  • Selenium yakuwi sawijining unsur kimia jroning tabel périodik kang nduwèni lambang Se lan nomer atom 34 Cithakan: Tabel priodik unsur kimia
  • iku nagara ing Asia bagian kidul. Kutha krajané yaiku Kabul. Pedhunungé kira - kira ana 30 yuta. Afghanistan kaperang dadi 34 provinsi. Pratélan nagara
  • Cithakan: Fèbruari 2010 3 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 34 miturut Kalèndher Grégorius. 1451 - Murad II, Sultan Turki Usmani tilar donya lan dipungentosaken
  • surat kaping 31 Al - Qur an. Tegesé Kulawarga Luqman Surat iki dumadi saka 34 ayat lan éwoning surat - surat Makkiyah. Surat iki diudhunaké sawisé surat As - Saffat
  • Indonésia saiki ketata saking 34 provinsi sing racaké kasil pemekaran - pemekaran saking provinsi induk. Awale ing Indonésia ana 8 provinsi ya iku: provinsi
  • Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 34 Parté pulitik Pratélan parté pulitik ing Indonésia Pilihan umum Legislatif
  • Tuwuhing padunung Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 41 57 N 14 34 E 41.950 N 14.567 E 41.950 14.567Invalid arguments have been passed
  • Maluku, 8 Juni 1783  pati ing Ambon, Maluku, 16 Dhésèmber 1817 ing umur 34 taun gadhah nama asli Thomas Matulessy utawi Thomas Matulessia. Pattimura
                                     
  • tabel iku jeneng ketua umum wektu pemilu 2004 Pemilu 2009 diiloni déning 34 parté pulitik nasional lan 6 parté pulitik lokal yaiku: Parté Acèh Parté Acèh
  • kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 34 km2 lan cacahing padunung 4.499 jiwa. Pérangan kutha iki: Collemici, Molina
  • Liscia, lan Palmoli. Tuwuhing sing ndunungi Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 41 59 N 14 34 E 41.983 N 14.567 E 41.983 14.567
  • Pollutri. Tuwuhing sing ndunungi Interscerni Abruzzo Komunitas ing Provinsi Chieti Koordinat: 42 07 N 14 34 E 42.117 N 14.567 E 42.117 14.567
  • Eisenhower 1890 - Dwight D. Eisenhower, Présidhèn Amérikah Sarékat kaping 34 miyos. 1066 - Raja Harold II saka Inggris, tiwas ing perang ing Hastings. Kalèndher
  • kutha iki kutha gedhé dhéwé kaloro ing Sudan. Koordinat Khartoum ya iku 15 34 34 LU 32 32 5 BT. Khartoum diadegaké taun 1821 minangka pos militèr Mesir
  • AEK Athens, lan FC Bunyodkor Ingh timnas, Rivaldo main kaping 74 lan gawé 34 gol. Situs resmi Rivaldo french fan site ing basa Portugis CBF profile Rivaldo
  • pulitik Pratélan parté pulitik ing Indonésia Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009 KPU: Inilah nomer urut 34 parté peserta Pemilu Situs parté Lambang parté
  • 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25 26 27
  • 99001 - 100000 Bujur wétan Kabupatèn Asahan ketata sajeroning 20 kacamatan, 34 kalurahan lan 237 désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku: Aek Kuasan
                                     
  • kang dijupuk saka ayat 14, dijenengaké uga Ath Thaammah dijupuk saka ayat 34 Kaimanan Panegasan Allah ngenani anané dina kiyamat lan sikap wong - wong musyrik
  • Craig Gardner lair 25 Novèmber 1986 umur 34 taun ya iku juru main bal - balan kang kewarganagaraané Inggris sig main ango klub Sunderland in posisi glandhang
  • Susunan Kabinet Indonésia Bersatu II. DetikNews. Edisi 21 Oktober 2009. Presiden Umumkan 34 Anggota Kabinet Indonésia Bersatu II Pratélan kabinèt Indonésia
  • Sragèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki kapérang dadi 21 dukuh, 34 RT, 9 RW lan wewatesan: Kedhawung, Sragèn Kabupatèn Sragèn Situs resmi Kabupatèn
  • optimal yaiku sangisoré suhu awak. Sajeroning manungsa, suhu testis watara 34 C. Pangaturan suhu diayahi kanthi ngengengaké utawa ngendhokaké skrotum
  • kitha Nagara Kesatuan Républik IndonésiaNKRI. UU punika nggantosaken UU Nomer 34 taun 1999 prakawis Pamaréntahan Provinsi Daerah Khusus Ibukota Nagara Républik
  • . Parté pulitik Pratélan parté pulitik ing Indonésia Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009 KPU: Inilah nomer urut 34 parté peserta Pemilu Situs parté
  • Serrinha GCatholic.org Catholic Hierarchy Archdiocese website Portuguese Koordhinat: 12 15 34 S 38 58 06 W 12.2594 S 38.9684 W - 12.2594 - 38.9684
  • lan pulitikus Amérika. Panjenengané njabat Présidhèn Amérikah Sarékat angka 34 1953 1961 Ing Perang Donya II, panjenengané Panglima paling dhuwur Sakuthu
  • Madura: 13.047 jiwa Suku Bukit: 1.737 jiwa Suku Mandar: 17 jiwa Suku Bakumpai: 34 jiwa Suku Sunda: 1.187 jiwa Lainnya: 3.554 jiwa Sumber: BPS sensus 2000
  • wewengkon 632, 26 km2, ing sajeroning koordinat 0 25 - 0 45 LL lan 101 14 - 101 34 BW. Wates wewengkon Kutha Pekanbaru yaiku : Kutha iki nduwè 12 kacamatan

Users also searched:

34,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

34

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →