Back

★ 32 - 32 ..



                                     

★ 32

  • Germanium yakuwi sawijining unsur kimia jroning tabel périodik kang nduwèni lambang Ge lan nomer atom 32
  • ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 kanthi sing ndunungi 3.124 jiwa lan kapadhetan 98 jiwa km2. Kutha iki
  • taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1998 - Lèngsèripun présidhèn Soeharto ing Indonésia sasampunipun 32 taun. 20 Mèi - 21 Mèi - 22 Mèi Kalèndher kadadéan
  • Cithakan: Fèbruari 2010 1 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 32 miturut Kalèndher Grégorius. 1780 - Graaf van den Bosch, mbésuk bakal dados Gubernur - Jendral
  • Bujur wétan lan 6 45 - 7 13 Lintang kidul Kabupatèn Kuningan ketata saking 32 kacamatan, 376 kalurahan lan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:
  • doi: 10.1098 rsbm.2007.0018. Horgan, John 1992 Illuminator of the Stars Scientific American. 267 4 32 doi: 10.1038 scientificamerican1092 - 32
  • São Paulo GCatholic.org Catholic Hierarchy Diocese website Portuguese Koordhinat: 22 57 09 S 46 32 32 W 22.9525 S 46.5422 W - 22.9525 - 46.5422
  • Koordhinat: 7 46 32 S 7 46 32 W 7.7756628 S 7.7756628 W - 7.7756628 - 7.7756628 Candhi Barong inggih punika salah siji candhi Hindhu ingkang dumunung
  • hèktar. Lintang kidul lan Bujur wétan Kabupatèn Serang katata sajeroning 32 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kabupatèn Serang yaiku:
  • ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 32 x 19 mm déné boboté 84 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 208 x 104
  • iki 4.386, 60 km² utawa 438.660 hèktar. 02 36 - 03 18 Lintang lor lan 98 32 - 99 35 Bujur wétan. Kabupatèn Simalungun ketata saka 30 kacamatan, 323 kalurahan
  • Basa Indonésia: Ilir Barat II iku kacamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia. 27 Ilir 28 Ilir 29 Ilir 30 Ilir 32 Ilir 35 Ilir Kemang Manis
  • ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 kanthi padunung 749 jiwa lan kapadhetan 23 jiwa km2. Kutha iki dumadi
                                     
  • Bugis: 3.066 jiwa Suku Madura: 3.282 jiwa Suku Bukit: 585 jiwa Suku Bakumpai: 32 jiwa Suku Mandar: 49 jiwa Suku Sunda: 2.739 jiwa Liyané: 5.268 jiwa Pasisir
  • of whipping and whipped cream Journal of Food Engineering. 163: 32 36. doi: 10.1016 j.jfoodeng.2015.04.026. Harold McGee, On Food and Cooking, p. 32
  • Banjur Yoel uga kerep nyebut - nyebut Yudea lan Yerusalem Yoel: 1: 14, 2: 1, 15, 32 3: 1, 12, 17, 20, 21 Katonané buku iki katulis ing antaraning abad kaping
  • Notification of shirt numbers: Huddersfield Town PDF English Football League. p. 32 Dibukak ing 21 October 2019. Cithakan: Hugman Reece Brown 11v11.com. AFS
  • gedhé dhéwé kaloro ing Sudan. Koordinat Khartoum ya iku 15 34 34 LU 32 32 5 BT. Khartoum diadegaké taun 1821 minangka pos militèr Mesir, nanging
  • kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 lan cacahing padunung 1.113 jiwa data taun 2004 kanthi kapadhetan 35
  • 1982 - Peringkat ke - 3 1986 - Babak 2 16 besar 1990 nganti 1998 - Ora lolos 2002 - Babak 1 32 besar 2006 - Babak 1 2010 - Mundur 1960 nganti 2004 - Ora lolos 2008 - Lolos 2012 - Lolos
  • wewengkonipun. Wonten era otonomi laladan dhasar UU no 22 taun 1999 lan UU no 32 taun 2004 ngenani Pamaréntahan Laladan, Camat boten dados panguwasa tunggal
  • Dasawarsa 5: 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Dasawarsa 4: 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Dasawarsa 3: 21 22 23 24 25
  • béda. Conto ager - ager mencair ing suhu 85  C 185  F lan mbeku ing suhu 32 - 40  C 89, 6 - 104  F fenomena iki dikenal minangka hysteresis. Sawetara barang
                                     
  • Vèrsi pungkasan sing kacithak iku dibabar ing taun 2010. Isiné ana 32 jilid lan 32 640 kaca. Sawisé iku édisiné dadi digital waé. Encyclopædia Britannica
  • Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 32 Surat Kaputusan Mantri Kehakiman lan HAM RI Nomor: M - UM.06.08 - 20 Tahun 2003
  • Surat As Sajdah basa Arab: الس جدة iku surat kaping 32 Al - Qur an. Tegesé sujud Surat iki dumadi saka 30 ayat lan éwoning surat Makkiyah sarta diudhunaké
  • watara 100 km sisih kidul - kulon Bagdad ing 32 36 59.07 N 44 01 55.95 E 32 6164083 N 44.0322083 E 32 6164083 44.0322083. Sing ndunungi cacahé 572
  • Kabupatèn iki duwé jembar wewengkon 8.997 km2, ing sajeroning koordinat 1 32 - 3 28 LK lan 113 33 - 114 18 BW. Wates wewengkon Kabupatèn Pulang Pisau yaiku:
  • kalamangsa 2010 - 2015, wonten ing salebeting Muktamar Nahdatul Ulama kaping 32 ing Makassar, Sulawesi Kidul. sumber sumber 1970 - Mariah Carey 1968 - Yuri
  • Jakarta. ISBN 979 - 3731 - 77. Kaca 11, 81. Adam, Asvi Warman 2009 Membongkar Manipulasi Sajarah. Kompas Media Nusantara. ISBN 979 - 709 - 404 - 1. Kaca 26 - 32

Users also searched:

32,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

32

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →