Back

★ 31 - 31 ..



                                     

★ 31

  • 31 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Grégorius
  • 31 Mèi punika dinten ingkang kaping 151 utawi 152 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1910 - Uni Afrika Kidul dipundamel. 1974 - Suriah kaliyan Israèl
  • 31 Januari punika dinten ingkang kaping 31 miturut Kalèndher Grégorius. Ambal warsa Nahdhatul Ulama 2010 - Petenis asal Swiss Roger Federer dados juwara
  • 31 Maret punika dinten ingkang kaping 90 utawi 91 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1727 - Sir Isaac Newton, bapak ngèlmu fisika modhèren. 30 Maret - 31
  • 31 Agustus punika dinten ingkang kaping 243 utawi 244 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1957 - Malaysia mardika saking Karajan Manunggal. 1960 - Hasan
  • 31 Oktober punika dinten ingkang kaping 304 utawi 305 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1922 - Benito Mussolini dados Mahamantri paling anèm wonten
  • 31 Juli punika dinten ingkang kaping 212 utawi 213 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 31 Juli 2010 Perancang busana Indonésia Iwan Tirta kapundhut
  • Kalendher Grégorius. Tembung iku dijupuk saka Basa Walanda sing njupuk saka asmane Kaisar Romawi Julius Caesar. Sasi iki duwé 31 dina 2007 2008 2009 2010
  • Siti Walidah 1872 31 Mèi 1946 utawa Nyai Ahmad Dahlan, yaiku tokoh emansipasi wédok, garwane pendiri Muhammadiyah, Ahmad Dahlan uga Pahlawan Nasional
  • Kalendher Gregorius. Tembung iki dijupuk saka Basa Walanda Januari sing njupuk saka basa Latin Janus, Déwa lawang. Sasi iki nduwé 31 dina 2007 2008 2009 2010
  • iku sasi kaping wolu taun ing Kalèndher Grégorius. Jeneng iki ngrujuk ing kaisar Romawi Augustus Octavianus. Sasi iki duwé 31 dina 2007 2008 2009 2010
  • iku salah siji kutha ing Provinsi Sumatra Lor. Jembar wewengkon kutha iki 31 km² utawa - - - hèktar. Kutha Tebing Tinggi ketata saking 3 kacamatan, - - - kalurahan
                                     
  • Kabupatèn Jember dumadi saka 31 kacamatan. 113 30 - 113 45 Bujur wétan lan 8 00 - 8 30 Lintang kidul Kabupatèn Jember ketata saking 31 kacamatan, kalurahan lan
  • basa Landa kang njupuk saka basa Latin octo kang tegesé wolu amarga mbiyèn taun iku wiwité ing sasi Maret. Sasi iki duwé 31 dina 2006 2007 2008 2009
  • saka Basa Landa Maart sing njupuk saka basa Latin Mars, Déwa perang Romawi. Mars, saiki uga jeneng siji planit. Sasi iki duwé 31 dina 2007 2008 2009 2010
  • Raden Otto Iskandardinata lair ing Bandhung, Jawa Kulon, 31 Maret 1897 kapundhut ing Mauk, Tangerang, Banten, 20 Dhésèmber 1945 nalika yuswa 48 taun
  • sajeroning al - Qur an. Surat ink kagolong surat Madaniyah kang dumadi saka 31 ayat. Dijenengaké Al - Insan kang tegesé Manungsa dijupuk saka tembung Al - Insaan
  • ana ing sajeroning koordinat 2 27 - 2 46 Lintang Kidul lan 115 5 - 115 31 Bujur Wétan. Kabupatèn iki nduwè sesanti Murakata singkatan saka Musyawarah
  • Dasawarsa 2020 - an Masehi diwiwiti saka tanggal 1 Januari 2021 nganti tanggal 31 Desember 2029.
  • Surat Luqman Arab: لقمان, Luqman al - Hakim iku surat kaping 31 Al - Qur an. Tegesé Kulawarga Luqman Surat iki dumadi saka 34 ayat lan éwoning surat - surat
  • Kamungkinan gedhé tembung iki manujuk ing dewi Maia, utawa dewi Fortuna Bona Dea kang dinane dirayaake ing sasi iki. Sasi iki duwé 31 dina 2007 2008 2009 2010
  • Mangsa bakti kaloroné diwiwiti tanggal 1 Januari 2002 lan rampung tanggal 31 Dhésèmber 2006. Tanggal 13 Oktober 2006, Dewan Keamanan PBB mbiwara kapilihé
                                     
  • Brett Pitman lair 31 Januari 1988 yaiku pemain bal - balan profesional Jersey sing main dadi penyerang kanggo Swindon Town. Notification of shirt numbers:
  • Jay Anthony Lynch lair 31 Maret 1993 yaiku pemain bal - balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Rochdale. Cithakan: Hugman Jay Lynch - Goalkeeper
  • wewengkon kang jembaré 816 km², dipérang dadi 90 commune.. Miturut sensus 31 Mèi 31 2005, komunitas utama miturut cacahing sing ndunungi antarané: Upinet
  • sepuluh amarga mbiyèn taun iku wiwité ing sasi Maret. Cacahe dina ing sasi iki 31 dina. Ing sasi desember uga ana dina karaméan agama kristen lan katholik.
  • saloré lan sakidulé kali Rijn. Arnhem kang ndunungi resmi 145.417 jiwa per 31 Des. 2008 Arnhem iku asalé saka jeneng Arneym lan jeneng iki asalé saka
  • ingkang dipundamel saking kajeng jati, ukuran 31 x 31 m. Lan serambinipun gadhah ukuran inggih punika wiyaripun 31 x 15 m lan kapérang dados sekawan 4 saka
  • Isaac Newton Woolsthorpe, Lincolnshire, 4 Januari 1643 - Kensington, London, 31 Maret 1727 miturut Kalendher Grégorius iku siji ahli fisika lan matematika
  • Joseph Robert Edwards lair 31 Oktober 1990 yaiku pemain bal - balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Plymouth Argyle. Notification

Users also searched:

31,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

31

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →