Back

★ 293 - 292 ..



                                     

★ 293

  • 20 Oktober punika dinten ingkang kaping 293 utawi 294 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1827 - Peperangan Navarino: armada Turki lan Mesir dipunkalahaken
  • 19 Oktober punika dinten ingkang kaping 292 utawi 293 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Isabella 1469 Ferdinand II saking Aragon palakrami
  • wewengkon 6 km2 kanthi sing ndunungi 1.757 jiwa data taun 2004 lan kapadhetan 293 jiwa km2. Kutha iki dipérang dadi pérangan - pérangan: Colli, Fattore, Pagliarini
  • mahamantri sajeroning Kakaisaran Maurya kang sapisanan Chandragupta c. 340 - 293 SM lan arsitèk kanggo nggayuh kakuwasan. Ana loro buku kang diripta déning
  •  943. ISBN 0 - 8048 - 0408 - 7. Toyama, Misao 2005 艦長たちの軍艦史. Kojinsha. pp. 291 293 ISBN 4 - 7698 - 1246 - 9. Nevitt, Allyn D. 2002 Prau panumpes Jepang Ikazuchi
  • péranganing Praja Malaysia, kang kapengkar saka pulo Pulo Pinang kanthi jembar 293 km², lan Seberang Perai kang ana ing tlatah pinggir pasisir kulon Ujung
  • of Life: A Food Writer Cooks through Many a Conundrum. Running Press. p. 293 ISBN 978 - 0 - 7624 - 5313 - 9. Dibukak ing October 4, 2017. Aushak Recipe or Afghan
  • Pratélan Taun - Taun Abad kaping 3 Masehi: Dasawarsa 10: 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Dasawarsa 9: 281 282 283 284
  • Yogyakarta. Rustapa 1997, k. 290. Rustapa 1997, k. 291. Rustapa 1997, k. 293 Rustapa, Anita K. 1997 Antologi Biografi Pengarang Sastra Indonesia 1920 - 1950
  • saben dinane. Iki menehi kesempatan kanggo mikir babagan aspek spiritual ing urip lan nglampahi wektu karo kulawarga. Shulchan Aruch, Orach Chayim 293 2
                                     
  •  943. ISBN 0 - 8048 - 0408 - 7. Toyama, Misao 2005 艦長たちの軍艦史. Kojinsha. pp. 293 294. ISBN 4 - 7698 - 1246 - 9. Nevitt, Allyn D. 1997 Prau panumpes Jepang Inazuma
  • 305 - 304 - 303 - 302 - 301 300 - 299 - 298 - 297 - 296 - 295 - 294 - 293 - 292 - 291 290 - 289 - 288 - 287 - 286 - 285 - 284 - 283 - 282 - 281 280
  • 30 - to 59 - year - old men Int J Vitam Nutr Res. 71 5 293 301. doi: 10.1024 0300 - 9831.71.5. 293 PMID 11725694. Brown, G.A. Vukovich MD Reifenrath TA
  • culture - dependent and culture - independent methods. Food microbiology 31.2 2012 293 300. Xiong, X. et al. 2014 PCR - DGGE Analysis of the Microbial Communities
  • dioperasiken déning MGM Mirage, yasan utama bertingkat 30 gadhah tinggi 293 kaki 89 m lan gadhah lima kolam rènang luar, sungai, lan air terjun seluas
  • 11 Croats, 196 4 others, 5, 035 total Orašje: 1, 411 66 Muslims, 293 14 Serbs, 231 11 Yugoslavs, 111 5 Croats, 90 4 others, 2, 136
  • β Cyril s explanation, Ecclesiastic Faros of Alexandria, , τ. ΟΔ 2003 293 304. Artemi, Eirini The historical inaccurancies of the filem Agora about
  • 993 sing ndunungi Ariano Irpino - 23.330 sing ndunungi Mercogliano - 12. 293 sing ndunungi Solofra - 12.082 sing ndunungi Atripalda - 11.336 sing ndunungi
  • 2003 The Story of Our Food. Universities Press. p. 85. ISBN 978 - 81 - 7371 - 293 - 7. Vishal, Anoothi. Chaat Masala: Gourmet Indian street food The Economic
  • 268: SZ 269: KM 27: ZA 28: Ora dipigunakaké 290: SH 291: ER 292: - - 293 - - 294: - - 295: - - 296: - - 297: AW 298: FO 299: GL 3: kothong diusulaké
  • Zambia 752.614 11.862.740 15, 7 Lusaka Afrika Tengah Angola 1.246.700 12.799. 293 10, 3 Luanda Kamerun 475.440 18.879.301 39, 7 Yaoundé Républik Afrika Tengah
  • nganti F. Film Les Misérables entuk 148, 809, 770 ing Amerika Utara lan 293 yuta ing negara liya. Total pendapatanne sing ditampa dening film iki nganti
  • 200 km2 xx Padunung - Total - Kapadhetan Padunung Katelu sadurungé runtuh 293 047.571 Juli 1991 13, 08 km2 Juli 1991 Madeg - Proklamasi - Diakui 1922
                                     
  • ani, dkk.IPA Terpadu untuk SMP MTS VII.ISBN.Bengawan Ilmu.Semarang. 2008: 293 Manéka komponèn abiotik ing lingkungan kita Dipunundhuh: 20 September 2012
  • Mikhail Myasnikovich Kamardhikan Cacah jiwa Rantaman September 2006 10. 293 000 65 Cacah sirah 1999 9.970.688 GDP PPP Rantaman 2005 Gunggung
  • uga kutha krajan Provinsi Utrecht ing Walanda. Kutha iki sing ndunungi ana 293 854 jiwa 1 November 2007 lan ambané ana 99, 32 km². Sajarah kutha Utrecht
  • umob 3503 K 3230 C, 5846 F Kalor peleburan 10.15 kJ mol Kalor panguapan 293 kJ mol Kapasitas kalor 25 C 28.91 J mol K Ciri - ciri atom Struktur kristal
  • kJ mol Tekanan uwab 5.78 E - 21 Pa at 505 K Kecepatan suara 2500 m s pada 293 15 K Lain - lain Elektronegativitas 1.96 Skala Pauling Kapasitas kalor spesifik
  • electric field Bobot atom standar Ar, standard 7002131293000000000 131. 293 6 Xenon in the periodic table Atomic number Z 54 Group group 18 noble
  • pelagis besar di laut Halmahera dan laut Sulawesi. abstrak Kaunduh 11 11 12 K. Austria 1987. Laut Nusantara. Penerbit Djambatan, Jakarta. Hal. 293

Users also searched:

293, 292. 293,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →