Back

★ 285 - 282 ..



                                     

★ 285

  • 12 Oktober punika dinten ingkang kaping 285 utawi 286 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Colombus 1492 - Colombus dugi Karibia nanging piyambakipun
  • 11 Oktober punika dinten ingkang kaping 284 utawi 285 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. Roosevelt 1932 - Présidhèn AS Franklin Delano Roosevelt
  • dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 950 mAh lan bisa kanggo nganti 285 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan 4 jam 2G 3 jam 30 menit
  • neraka. Jan Gonda, 1933 - 1936, Agastyaparwa diterbitkan, diterjemahkan dan diberi komentar dalam jurnal BKI 90: 329 - 419, 92: 389 - 458 dan 94: 223 - 285
  • 295 296 297 298 299 300 Dasawarsa 9: 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Dasawarsa 8: 271 272 273 274 275
  • ing 2015 - 12 - 06. Pamela Goyan Kittler Kathryn P. Sucher Marcia Nelms 22 August 2011 Food and Culture. Cengage Learning. p. 327. ISBN 1 - 285 - 22561 - 9.
  • Lor. Bison mangan wayah ésuk lan wengi. Ing wayah awan kabèh padha lèrèn. Bison kawin ing sasi Agustus lan September suwéné meteng ya iku 285 dina.
  • minangka Cagar Alam dhedhasar Gb. Tanggal 12 - 3 - 1935 No.17 Stbl 104 kanthi wiyar 285 Ha. Wonten ing tanggal. 15 - 2 - 1978 adhedasar SK Mantri Pertanian No.98 Kpts Um 2 1978
  • dicopot, nganggo jinis Li - Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 285 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo
  • Basa Afro - Asiatik iku rumpun basa kanggo anggota mèh 240 basa lan 285 yuta penutur sing sumebar ing laladan Afrika Lor, Afrika Wétan, Sahel, lan Asia
                                     
  • dicopot, nganggo jinis Li - Po kapasitas o 930 mAh lan bisa kanggo nganti 285 jam 2G 360 jam 3G nalika standby lan tahan 4 jam 2G 3 jam 30 menit
  • The structural era of endocytosis Science New York, N.Y. 285 5425 215 20. doi: 10.1126 science. 285 5425.215. PMID 10398591. Retrieved 2009 - 06 - 19.
  • news - medical.net dipununduh tanggal 31 Maret 2011 Kimball, John W.1983.Biology.Jakarta: Erlangga.282 - 283 Kimball, John W.1983.Biology.Jakarta: Erlangga. 285 - 286
  • EyeMinded: Living and Writing Contemporary Art. Duke University Press. p. 285 ISBN 978 - 0 - 8223 - 4873 - 3. Dibukak ing 8 August 2011. D. H. Figueredo 16 July
  • отражение в древнегреческом Проблемы истории, филологии, культуры: 263 285 MacKenzie, N. D. Farhang - i kūchak - i zabān - i Pahlavī. Tihrān. ISBN 9644260767
  • plant growth with triacontanol. CRC Critical Reviews in Plant Sci 2: 239 - 285 Karssen CM, Loon LC, Vreugdenhil D. 1992.Current Plant Science and Biotechnology
  • Donzel, Emeri van 1994 Islamic Desk Reference. ISBN 90 - 04 - 09738 - 4. p. 285 - 286 BBC Persian Bbc.co.uk. Dibukak ing 18 Mèi 2017. Soltan Ali Mirza Kadjar
  • 297 - 296 - 295 - 294 - 293 - 292 - 291 290 - 289 - 288 - 287 - 286 - 285 - 284 - 283 - 282 - 281 280 - 279 - 278 - 277 - 276 - 275 - 274 - 273 - 272
  • The structural era of endocytosis Science New York, N.Y. 285 5425 215 20. doi: 10.1126 science. 285 5425.215. PMID 10398591. Retrieved 2009 - 06 - 19.
  • Stephen D 2010 The cell biology of taste Journal of Cell Biology, 190 3 pp. 285 296, doi: 10.1083 jcb.201003144, PMC 2922655, PMID 20696704
  • Applied Animal Welfare Science. Lawrence Erlbaum Associates, Inc. 6 4 285 299. doi: 10.1207 s15327604jaws0604 3. PMID 14965783.CS1 maint: multiple names:
                                     
  • Britain 1530 to 1790, Fourth Edition, New York, Viking Penguin, 1978 p. 285 Joseph Wright of Derby Biograph Dibukak ing 2007 - 12 - 01. MFA.org Joseph
  • kang cacahé watara 7, 4 yuta jiwa manggon ing papan panggonan kang ambané 41. 285 km² saéngga kapadetan nagara mau 184 jiwa per km². Lumrahé, nagara Switserlan
  • Doukkala - Abda iku siji region ing Maroko kang duwé jembar wewengkon 13. 285 km² lan populasi 1.984.039 jiwa 2004 Kutha krajané ya iku Safi.
  • kéwan - kéwan cilik. Trenggalung dawané watara 610 670 mm lan buntuté watara 285 355 mm. Déné sikilé antara 94 105 mm. Boboté udakara 5 kg. Trenggalung seneng
  • periode 26, 9 taun ing taun 2000 pambedanipun inggih punika 0.5 ing PA 285 Komponèn C, kanthi magnitudo 8.75, inggih tebihipun 11 ing PA 242 ingkang
  • harv error: no target: CITEREFDavidDavid2001 help von Beckerath 1999, k. 285 harv error: no target: CITEREFvon Beckerath1999 help Helck 1981, k. 63
  • yuta US GDP PPP per kapita US Negari anggota Uni Éropa 4, 422, 773 456. 285 839 11.064.752 24.249 25 ASEAN 4.400.000 553.900.000 2.172.000 4.044 10 CSN
  • Bijdragen tot de Taal - Land - en en Volkenkunde, 1872, Vol.19, Issue 1, pp. 285 - 288 Michael Adas, Ratu Adil. Tokoh dan Gerakan Millenarian Menentang Kolonialisme
  • on Egyptian Arabic Journal of the American Oriental Society. No.82, pp. 285 - 289. Youssef 2003 below. Haeri 2003 Jenkins, Siona. Egyptian Arabic

Users also searched:

285, 282. 285,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →