Back

★ Baskin-Robbins - 32 ..



Baskin-Robbins
                                     

★ Baskin-Robbins

Baskin-Robbins es krim panyiapan saka Amérika diyasa ing taun 1945 ing Glendale, California. Iku purports dhéwé minangka "paling gedhé dhéwé ing donya saka es krim franchise", karo sasi 4.500 lokasi, 2.300 kang dumunung ing Amérikah ing amerika Serikat. Baskin-Robbins iki dituku ing taun 1973 dening perusahaan Inggris J. Lyons lan Co., kang mengko dadi partai Allied Domecq plc. Baskin-Robbins, Togos, lan Dunkin Donuts ngemot Allied Domecq Restoran Layanan rikat, partai Allied Domecq plc.

Baskin-Robbins uga dikenal minangka telung puluh Siji Roso. Senajan pabukon sawijining roso kasusun saka 1000 roso, mung 31 roso kasedhiya ing toko ing wektu tartamtu, siji kanggo saben dina ing sasi.

Ing laku, paling saka waralaba Baskin-Robbins implementasine saka 32 roso ing sembarang wektu tartamtu, amarga ing wangun persegi dawa saka kulkasan Unit lan primality saka nomer 31.

                                     
  • Enprani Cosmetics 2008: Samchuly Maxim Coffee 2008: Korean Air Baskin Robbins 2009: Jambangee LG SU: M 37 2009: Viki Nong Shim natural snacks
  • Store Sunny10 LG Lollipop LG Cyon Suit LG Optimus ONE LG Cyon Clear Baskin Robbins Nikon FILA 2 Water Eversense G Market Lotte Duty Free CJ Group CM TV

Users also searched:

baskin-robbins, 32. baskin-robbins,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →