Back

★ Makam Ki Ageng Gribig - 32 ..



Makam Ki Ageng Gribig
                                     

★ Makam Ki Ageng Gribig

Tegesipun Kai Ageng Gribig iku situs makam kang dumunung ing dusun Gribig, Kalurahan Jatinom, Kacamatan Jatinom, Klaten District, saiki dadi panggonan plesiran utawa wiasata.

                                     

1. Wedaran Panggonan. (Wedaran Place)

Tegesipun Kai Ageng Gribig manggoni lemah kang jembare 70 mx 40 m 2800 m2 lan jembar bangunane 15 hakim x 12m 180m2. lokasi géografis ± 9 km saka kutha Klaten. Kijinge nisan dhéwé wis ukuran 2m, digawe saka bata abang lan kaya. Paedah tartamtu dimaksudaké minangka ziarah kang dibukak kristen ing dina jumat Manis lan jumat Kliwon lan. Biasanya orang yang datang berziarah ting tujuan ngrampungake berkah dan keselamatan.

                                     
  • Ki Ageng Gribig ya iku salah siji tokoh saka abad XVI. Miturut riwayat asal usule saka Giri, déné banjur dhedhekah ing Dhusun Gribig kang saiki klebu in
  • kidul. 1. Wisata Budaya: Bersih désa, Yaqowiyu panggonane Makam Ki Ageng Gribig Sadranan, Makam Sunan Pandhanaran Bayat 2. Wisata Alam: Perbukitan Deles

Users also searched:

makam ki ageng gribig, 32. makam ki ageng gribig,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →