Back

★ Sabet - 37 ..



                                     

★ Sabet

Sabet iku istilah kang digunakake ana ing tutuk kang ngemot cara-cara ngobahakake wayang. Kang diobahkake dening dhalang ya iku ing tangan lan awak saka wayang. Pola wayang mituduhake karakter lan kapribaden wayang. Sabet iku ngemot cepengan, tancepan, sola, bedholan dan entas-entasan. Sabet uga kang gawé wayang bisa dadi ketok kaya urip kanggo gawe uwong yakin tatanan saka tutuk.

                                     
  • Kendhang wayangan utawa kendhang sabet iku kendhang sing nduwé ukuran sedeng, luwih cilik sithik katandhing kendang ageng ning luwih gedhé sithik katandhing
  • ukuran sedeng, luwih cilik sithik katandhing kendang ageng lan kendhang sabet Swara kendhang iki luwih dhuwur katandhing kendhang ageng. Kendhang iki
  • aktor tunggal, pranata gendhing, sutradara, paraga juru main pranata sabet gerak pranata panggung, pranata keseniyan pagelaran, lan sanèsipun. Ing
  • nembang sesarengan kaliyan gamelan utawi paraga wanita tukang nembang. Sabet utawi sabetan punika patraping dhalang anggènipun nglakokaken wayang. Janturan
  • Denganku Hati 2010 Mantan 2012 T2 dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011 T2 Sabet Penghargaan Platinum dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011 T2 Duta Gerakan Anti
  • Berbagi Tropi SCTV Music Award dipunundhuh tanggal 9 Juli 2011 Trio Macan Sabet Penghargaan Best Dangdut dipunundhuh tanggal 9 Juli 2011 Saiful Jamil
                                     
  • bayi manungsa kuwi. Kajaba iku, filem kadhangkala nyusupaké Scrat, bajing sabet sing disuaraké déning Wedge sing terus - terusan nggolèki papan ing lemah
  • 2019 IDN Times. Dibukak ing 2020 - 04 - 11. Fox Sports. Firman Abdul Kholik Sabet Gelar Juara Akita Masters 2019 Fox Networks Group Asia. Dibukak ing 2020 - 04 - 11
  • Dibukak ing 2019 - 12 - 30. Sawitri, Yus Mei 2017 - 11 - 20 Ruselli Hartawan Sabet Gelar di Malaysia IC Liputan 6 ing basa Indonesia Dibukak ing 2019 - 12 - 30
  • dan gerak diakhiri dengan kesamaan tindak laku otot didada tangan kaki sabet digabreg. Dengan dasar yang khas inilah Jurus khas ini akhirnya dikenal
  • Kafr - El Meselha, Monufia, Mesir Parté pulitik Parté Nasional Dhémokratik Sisihan Suzanne Sabet Anak Alaa Mubarak Gamal Mubarak Agama Islam Tandha tangan
  • cleguk Nyéngklak cémplo Padhang byar Pecah byar Pedhot dhel Peteng pet Sabet bet Saut ceg Sigar byak Sila ngetheker Suduk crès Sumet bel Suwèk rekètèk

Users also searched:

sabet, 37. sabet,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →