Back

★ 1888 - 30 ..



                                     

★ 1888

  • Siji Inggris. Dèkné kelebu anggota kang ngedegné The Football League taun 1888 karo dadi juwara liga nasional Inggris kang kapisan. Manageré yaiku Simon
  • cacahé 542.000 jiwa lan jembar wewengkon 630 km². Kutha iki diadegaké taun 1888 lan dadi kutha palabuhan utama ing Djibouti. Koordhinat: 11 35 17 N 43 08 42 E
  • Srikaton iku ontran - ontrak kang ditindakaké Imam Sampurna ing 11 Oktober 1888 Srikaton iku pesanggrahan duwéné Kangjeng Adipati Mangkunagara ing Tawangmangu
  • sadonya. 1835 - Hans Christian Andersen nerbitaken buku dongèng sepisananipun. 1888 - Kutha Sawahlunto dipundegaken déning Walanda ing Sumatra Kilèn minangka kutha
  • Dr. Soetomo lair ing Ngepeh, Nganjuk, 30 Juli 1888 séda ing Surabaya, 30 Mèi 1938 iku tokoh sing mandégani Budi Utomo, organisasi perobahan sing pisanan
  • tulis, penyair. Dhèwèké lair ana St. Louis, Missouri, tanggal 26 September 1888 Séda taun 1965. Pakaryané kang kondhang yaiku The Waste Land. Eliot mlebu
  • Tiyang - tiyang nedha kenthang 1888 Kamar tilem ing Arles 1888 Tèras kafé ing wanci ndalu 1888 Kebon anggur abrit 1888 Kafe ndalu 1889 Ndalu kanthi
  • Dr. John Stith Pemberton 8 Juli 1831 16 Agustus 1888 iku sing nyipta Coca - Cola. Panjenengané putra saka James Clifford Pemberton lair 1803 ing North
  • Frederik Zernike 1888 - 1966 inggih punika salah satunggaling fisikawan Walanda lan pamenang Bebungah Nobel Fisika taun 1953 kanggé manggihaken mikroskop
  • Motorwagen The world s first drivers licence, issued to Carl Benz on August 1, 1888 Automuseum Dr. Carl Benz in Ladenburg Germany Carl and Bertha Benz Official
  • 11 31 BT. Sing ndunungi ana 1.430.000 jiwa 2004 Yaoundé diadegaké taun 1888 déning para migran Jerman minangka punjer dagang gading lan stasiun riset
  • Syców Jerman Groß Wartenberg utawa Polnisch Wartenberg nganti 1888 iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 10.627 jiwa.
                                     
  • September 1908 iku Gubernur - Jendral Hindhia - Walanda. Dhèwèké maréntah wiwit tanggal 29 September 1888 - 17 Oktober 1893. Pratélan Panguwasa Hindhia - Walanda
  • Maret 1892 iku Gubernur - Jendral Hindhia - Walanda. Dhèwèké maréntah antara tanggal 11 April 1884 - 29 September 1888 Pratélan Panguwasa Hindhia - Walanda
  • Eugene Gladstone O Neill lair 16 Oktober 1888 kapundhut 27 November 1953 nalika yuswane 65 taun ya iku dramatis saka Amérika. Tinimbang dramatis liyané
  • Ali Rıza Efendi 1839 1888 iku bapané Mustafa Kemal Atatürk lan sisihané Zübeyde Hanım. Panjenengané lair ing Thessaloniki, Krajan Ottoman lan nyambut
  • wong kang padha padu yèn Sully - Prudhomme ora mbabar akèh gurit sawisé taun 1888 Karya - karya pisanané duwé lirik lan èksprèsi pandeleng mélankolis ana ing
  • sawijining kerajaan sing didegaké ing Kapuloan Cook ing taun 1858. Ing taun 1888 kerajaan kasebut dadi wilayah Inggris ing panyuwunané dhéwé, lan ing taun
  • taun 1855 minangka klub Inggris kang isine pemain - pemain enom. Ing taun 1888 Southampton kasil menangaké piala kang kapisan kanggo klub The Hampshire
  • Darius the Great s Suez Inscriptions Constantinople Convention of the Suez Canal, 1888 El Ferdan railway bridge Encyclopaedia of the Orient: Suez Canal
  • Albion iku salah sawijining anggota kang ngadekake The Football Language ing 1888 lan enthuk pendukung kanggo eksistensi sepakbola ing inggris. WBA wis tau
  • salah sijining klub pendiri Liga Sepak Bola Football League nalika taun 1888 sarta Liga Utama ing taun 1992. Aston Villa minangka salah sawijining klub
                                     
  • Latreille, 1802 Upakelas Phyllocarida Packard, 1879 Archaeostraca Claus 1888 Hoplostraca Schram, 1973 Leptostraca Claus, 1880 Upakelas Hoplocarida Calman
  • Raden Aria Adipati Wiranatakoesoema V 1888 - 1965 kerep dieja Aria Wiranatakusuma, ya ikuMantri Dalam Negeri Republik Indonesia kang sepisanan. Lair ing
  • 1966. Piyambakipun miyos wonten ing Galisia sapunika Ukraina nalika taun 1888 minangka Shmuel Yosef HaLevi Czaczkes. Piyambakipun nindakaken imigrasi dhateng
  • Fèbruari taun 1888 dhèwèké kasil anggoné gawé ban kang isi hawa saka bahan karèt. Dhèwèké matènaké rerékané tanggal 7 Dhésèmber 1888 Dunlop tinggal
  • lan kajahatan 1887 - Zur Genealogie der Moral Ngenani silsilah moral 1888 - Der Fall Wagner Hal perihal Wagner 1889 - Götzen - Dämmerung Nutupi brahala
  • satunggaling pelopor saking Liga bal - balan Football League nalika taun 1888 sarta Liga Primer nalika taun 1992. Sapunika ndhèrèk kompetisi ing Liga Utama
  • Baffinland. Kasil èkspédisiné iku ditulis ing buku The Central Eskimo ing taun 1888 Boas uga njabat minangka asistén ing Museum für Völkerkunde ing Berlin.
  • garang alon. Sak proses garing ripening, a noble - khusus jamur iki kawangun ing casing lumahing. Herz salami 1888 Diarsip saka sing asli ing 2016 - 03 - 07.

Users also searched:

1888, 30. 1888,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →