Back

★ Duma Riris Silalahi - 37 ..



Duma Riris Silalahi
                                     

★ Duma Riris Silalahi

Duma Riris Silalahi ya iku runner-up 1 Puteri Indonesia 2007 ingkang makili Sumatera Utara. Anak nomer telu saka enem sadulur iki bisa dadi panglima Wajah Femina 2006. Jurusan Pembangunan Ekonomi lulusan saka Universitas Sumatera Utara lan D3 saka Polytechnic Saka Medan iki makili Indonesia ing Miss International 2008 ing Jepang lan Makna.

                                     
  • Judika naté pacaran kaliyan Runner Up I Puteri Indonesia 2007, Duma Riris Silalahi Ing taun 2009, Judika ngliris album solonipun ingkang kaping kalihipun
                                     
  • Puteri Indonésia 2007 wakil saka provinsi Jawa Timur. Nalika iku Duma Riris Silalahi Sumatera Utara ana ing posisi Runner Up 1 lan Ika Fiyonda Putri
                                     
  • Diandra Sari Tjakra, dari Bali Puteri Indonesia Lingkungan 2007 Duma Riris Silalahi dari Sumatra Utara Puteri Indonesia 2006 Agni Pratistha Arkadewi

Users also searched:

duma riris silalahi, 37. duma riris silalahi,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →