Back

★ Altdorf - 34 ..



Altdorf
                                     

★ Altdorf

Altdorf iku kutha karajan ing Canton Uri ing Swiss. Peta umum produksi Lepen Reuss lan Schachen torrent. Ing sapunjering kita ana ing landmark utawa lambang kita Altdorf wujud reca prunggu William Ngomong. Menehi tetenger kita kados Capuchin biara saka taun 1581, abad menara perotengah, lan pasamuwan ing umum produksi b mayoritas kita, dipunyasa ing taun 1799.

                                     

1. Papan dunungipun. (Space dwells)

Altdorf peta 55 kilometer 34 mil saka stasiun sepur St Gotthard Lucerne, lan 28 ing kulon 17 mil saka Göschenen. Port ing Lake Lucerne, Flüelen, dumunung 2 mil 3.2 km. Wonten ing gereja paroki punika ageng, lan biara saka Capuchin ingkang dipunyasa taun 1581.

We are ing sakidul saka Lake Lucerne, sawetanipun Lepen Reuss. Sing manggen ing path saka transportasi saka utami tandha Gotthard Pass lan tandha rel Gotthard.

                                     
  • Prancis LU Lucerne 1332 Lucerne 350.600 1.493 233 107 Jerman UR Uri 1291 Altdorf 35.000 1.077 33 20 Jerman SZ Schwyz 1291 Schwyz 131.400 908 143 30 Jerman
  • North Rhine - Westphalia Alsfeld Hesse Alsleben Saale Saxony - Anhalt Altdorf bei Nürnberg Bavaria Altena North Rhine - Westphalia Altenau Lower Saxony

Users also searched:

altdorf, 34. altdorf,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →