★ Free online encyclopedia. Did you know? page 9



                                               

Debrecener

Debrecener ziner, Basa italia: Salsiccia di Debrecen) iku salah siji saka sawijining olahan sosis daging babi karo alus tekstur lan mawerna-werna oranye abang, dijenengi sawise jeneng kutha Debrecen ing Hongaria. Saka sosis dibumbui karo paprika ...

                                               

Nangka génjah

Nangka Genjah utawa nangka hibrida iku jenis khusus saka kentang manis nangka sing wis wektu prodhuksi sing rikat tinimbang nangka lumrah. Nangka raelok punika goleki woh mangsa utawa mung bisa uwoh sapisan taun. Ya amarga saka iku nangka hibrida ...

                                               

Nokia 5330 Xpressmusic

Nokia 5330 Xpressmusic ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing sasi Maret 2009, dipasaraké wiwit Mei 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 48 x 14 mm déné bobot saka 113 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Nokia 5330 Mobile Tv Edition

Nokia 5330 Mobile Tv Edition ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber 2009, dipasaraké wiwit Mei 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 48 x 14 mm déné bobot saka 113 gram. Layaré T ...

                                               

Ashure

Ashure utawa puding Nuh minangka bubar panganan cuci mulut Turis sing digawe saka campuran sing kasusun saka biji - bijian, woh-wohan garing lan kacang-kacangan. Ing Turki, dipun sak taun, utamané sak Muharram, wu page Islam tanggalan, amarga tan ...

                                               

Kabiskopan Agung Belo Horizonte

1 Februari Taun 1924: Dados Kabiskopan Agung Metropolitan Belo Horizonte. 11 februari 1921: Dingadekake saiki Kabiskopan Belo Horizonte saka Kabiskopan Agung Metropolitan Mariana.

                                               

Deadshot

Deadshot punika karakter fiksi kang muncul ing komik Amèrikah kang diterbitake DC Komik, kristen mungsuh saka Batman. Dhèkné biasa digambarké dadi adidurjana, mung akira-akira iki ndapuk antiwira. Karakter iki muncul pisanan ing Batman #59 lan ik ...

                                               

Panasonic G50

Panasonic G50 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 80 x 43 x 18 mm déné bobot 74 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi ...

                                               

Motorola V8088

Motorola V8088 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2000, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 82 x 43 x 26 mm déné bobot 79 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 ...

                                               

Panasonic G51

Panasonic G51 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 80 x 43 x 18 mm déné bobot 74 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi ...

                                               

Motorola V150

Motorola V150 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 82 x 43 x 20 mm déné bobot 75 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi ...

                                               

Siemens Xelibri 3

Siemens Xelibri 3 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 74 x 43 x 20 mm nalika bobot 55 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka ...

                                               

Nokia 3120

Nokia 3120 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 43 x 20 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.6 inch kanthi ...

                                               

Nokia 2310

Nokia 2310 yaiku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 105.4 x 43.9 x 19.1 mm déné bobot saka 85 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna ukuran 1.5 inch kanthi ...

                                               

USS Colorado (BB-45)

USS Colorado punika prau perang digunakake ing Colorado kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Amérikah ing amerika Serikat. Aran prau saka dijenengi Colorado, sawijining prajna ing Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernah ...

                                               

Gedhung Joang 45

Bangunan Joang 45 dipunyasa nalika taun 1939. Bangunan Joang kanggo manggon ing Menteng Buku No. 31. Bangunan iku rumiyin menyang hotel Schomper nalika jaman Walanda. Nalika rumiyin hotel iku salah siji saka hipotesis paling mewah wonten ing Jaka ...

                                               

Bandhar udara Internasional Il Caravaggio

Bandara udara Internasional Orio al Serio), utawa uga dikenal karo jeneng Bandara udara Il Caravaggio utawa Bandara udara Milan-Bergamo, punika bandara udara internasional sing dumunung ing tlatahé Orio al Serio, 5 km sakidul-wetan saka Bergamo i ...

                                               

Jarak kepyar

Kadohan kepyar / jarak jepang jeneng ilmiahipun Ricinus communis. Tanduran ni wiji saged damel lisan biasa kasebat castor lenga, biasanipun kanggo tong minyak saka pelumas, uga kanggo bahan mbangun biofuel bahan bakar saka tanduran ing wangun sak ...

                                               

Panasonic GD95

Panasonic GD95 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 120 x 45 x 14 mm nalika bobot 85 gram. Layaré monokrom dening resolusi 11 baris ...

                                               

Motorola C123

Motorola C123 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 45 x 21 mm déné bobot 86 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 ...

                                               

Siemens A70

Siemens A70 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 45 x 20 mm déné bobot 78 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 6 ...

                                               

Motorola V60i

Motorola V60i ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 45 x 24 mm déné bobot 103 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 ...

                                               

Motorola C116

Motorola C116 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 98 x 45 x 21 mm déné bobot 81 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 ...

                                               

Motorola V60

Motorola V60 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 45 x 24 mm déné bobot saka 109 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi sak ...

                                               

Djudjuk Djuariah

Djudjuk Djuariah ya iku Primadona grup lawang –nyanyi Srimulat. Piyambakipun lair ing Solo ing 20 Maret 1947. Primadona iki kanggo nglindhungi bojoné dening Teguh kang tau dadi boss ana ing Srimulat group. Saiki nduwè omah kang wis misuwur ana in ...

                                               

Sijo

Salah siji wujud geguritan ing korea. Setengah pisanan saka periode pungkasan saka Goryeo Dinasti, siji kasususn karo 3 pad, ditulis lan 44 46 saka tembung.

                                               

Panasonic GD75

Panasonic GD75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 46 x 16 mm déné bobot 82 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Panas ...

                                               

Siemens S45i

Siemens S45i ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 02 taun Ana, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 46 x 20 mm déné bobot 93 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 80 piks ...

                                               

Siemens SL42

Siemens SL42 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 46 x 17 mm nalika bobot 88 gram. Layaré monokrom ukuran 1.5 inci kanthi resolusi sak ...

                                               

Nokia 2652

Nokia 2652 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 85 x 46 x 23 mm déné bobot saka 96 gram. Layaré 4096 werna kanthi resolusi saka 128 x ...

                                               

Siemens A52

Siemens A52 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 46 x 21 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi sa ...

                                               

Motorola C168

Motorola C168 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 104.4 x 46 x 14 mm déné bobot 77 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi s ...

                                               

Motorola V290

Motorola V290 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 47 x 22 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi reso ...

                                               

Motorola V295

Motorola V295 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, nanging ora sido dipasaraké lan wis ukuran 87 x 47 x 22 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi re ...

                                               

Siemens AX75

Siemens AX75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 47 x 18 mm déné bobot 76 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna kanthi resolusi ...

                                               

Siemens C72

Siemens C72 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing agustus 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 47 x 18 mm nalika bobot 86 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna kanthi resolusi saka 1 ...

                                               

Panasonic X500

Panasonic X500 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 85 x 47 x 22.5 mm déné bobot saka 96 gram. Layaré TFT, 65 saka werna k ...

                                               

Motorola V291

Motorola V291 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 47 x 22.4 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi re ...

                                               

Panasonic X400

Panasonic X400 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 84 x 47 x 17 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi resol ...

                                               

Sony Ericsson Z250

Sony Ericsson Z250 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juni 2007, dipasaraké wiwit oktober 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 85 x 47 x 19.5 mm déné bobot saka 90 gram. Layaré C ...

                                               

Motorola V195

Motorola V195 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing februari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 91 x 47 x 23 mm déné bobot 100 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna kanthi resolusi saka 12 ...

                                               

Siemens CF75

Siemens CF75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 94 x 47 x 22 mm nalika bobot 91 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna kanthi resolusi ...

                                               

Clemente van der Pas

R. P. Clemente van der Pass, O. cara hakim. yaiku Prefect Karasulan ing Malang saka tanggal 19 juli 1927 katahan pati, 16 desember taun 1933. Pakaryan Clemen ngiring munggah dening Antonius Everardo Johannes Albers.

                                               

Pitik tikka masala

Pitik tikka masala punika olo-olahan pitik bakar sing dibumboni bumbu ing sao karu kanggo akeh. Sao iki biasane ing krèm lan orèn. Ana akeh claims bab panggonan asal amerika serikat kaya tak subbawana India lan Inggris. Iki minangka salah siji sa ...

                                               

Hartono

Hartono yaiku tukang-tukang tas gitar saka D. Kembangan Ds. Mancasan Kec. Bakul Sukoharjo, Jawa Tengah. Hartono umure 48 taun, duwe bojo jenenge Tumiyem umure uga 48 taun, wis 2 anak jenenge Esti U umure saka 27 taun lan Tiara Harmilawati umure 1 ...

                                               

Motorola C331

Motorola C331 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 48 x 21 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré gradasi abu-abu graphic karo résolusi 98 x ...

                                               

Nokia 8250

Nokia 8250 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 102.5 x 45 x 19 mm déné bobot 81 gram. Layaré monokrom karo résolusi 84 x 48 piksel. Kanggo sesuka ...

                                               

Siemens SP65

Siemens SP65 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 48 x 18 mm déné bobot 98 gram. Layaré TFT, 65 saka werna ukuran 2.1 inch kanthi re ...

                                               

Tlayuda

Tlayuda, kadhangkala ditulis karo clayuda, minangka panganan gawenan tangan ing masakan tradisional Oaxacan, kalebu tortillas sing amba, lancip, renyah, dipanggang utawa dipanggang mustar-wiji ditutupi panyebaran saka kacang-kacangan refried, asi ...

                                               

Nokia C3 01 Touch And Type

Nokia C3 01 Tutul lan Jinis ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2010, dipasaraké wiwit oktober 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 111 x 47.5 x 11 mm nalika bobot 100 gram. ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →