★ Free online encyclopedia. Did you know? page 7



                                               

Motorola C155

Motorola C155 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 49 x 24 mm déné bobot saka 80 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi res ...

                                               

Nokia 1110i

Nokia 1110 roti ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing juni taun 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 44 x 17 mm nalika bobot 80 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 x 68 pikse ...

                                               

Nokia X3

Nokia X3 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 49.3 x 14.1 mm déné bobot 103 gram. Layaré TFT, 2 ...

                                               

Sony Ericsson G700 Business Edition

Sony Ericsson G700 Bisnis Edition ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juni 2008, dipasaraké wiwit 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 49 x 13 mm déné bobot saka 99 gram. Layaré TFT ...

                                               

Nokia 3110 Evolve

Nokia 3110 Mekar ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Dhésèmber 2007, dipasaraké wiwit 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 108.5 x 45.7 x 15.6 mm déné bobot saka 87 gram. Layaré TFT, 256K ...

                                               

Transformator

Transformator utawa yo iku piranti kang minangka upload utawa midunaké voltase bolak-balik. Transformator kasusun saka 3 komponèn ya iku: pisanan Kumparan kang fungsi minangka input, Koil kapindho funsiné minangka output lan inti wesi kang fungsi ...

                                               

Budva

Budva iku sawijining kutha ing Montenegro. Kutha ii 15.000 jiwa, lan dadi pusat saka kotamadya Budva. Tlatah pesisir yangtze Budva, disebut Budva Riviera, punika pusat pariwisata Montenegro, kang miisuwur karo katelu wedhi, night life, lan conto- ...

                                               

Nokia X5 01

Nokia X5 01 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing sasi juni 2010, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 74.3 x 66.4 x 16.9 mm déné bobot saka 129 gram. Layaré ...

                                               

Sony Ericsson K530

Sony Ericsson K530 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juni 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 46 x 14 mm déné bobot saka 92 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi re ...

                                               

Sony Ericsson K810

Sony Ericsson K810 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing februari 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 48 x 17 mm déné bobot 103 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi re ...

                                               

Sony Ericsson Jalou D&G Edition

Sony Ericsson Jalou D&amp,G Edition ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing agustus 2009, wiwit dipasaraké Novèmber ing taun 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 73 x 45 x 18.2 mm déné bobot s ...

                                               

Sony Ericsson G502

Sony Ericsson G502 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing sasi April 2008, dipasaraké wiwit juni 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 46 x 13.5 mm déné bobot 83.5 gram. Layaré TFT, 256K ...

                                               

Sony Ericsson W595S

Sony Ericsson W595S ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juli 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 100 x 47 x 14 mm nalika bobot 105 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Sony Ericsson C901 Greenheart

Sony Ericsson C901 Greenheart ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2009, dipasaraké wiwit juli 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 45 x 13 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256 ...

                                               

Sony Ericsson J105 Naite

Sony Ericsson J105 Naite ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2009, dipasaraké wiwit oktober 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 47 x 12.6 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Sony Ericsson K850

Sony Ericsson K850 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juni 2007, dipasaraké wiwit oktober 2007 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 48 x 17 mm déné bobot saka 118 gram. Layaré TFT, 256K ...

                                               

Sis köfte

Sisa bulgaria, Shish kofte, utawa Sis kofte kalebu jinis kebab utawa bulgaria sajian ing turki masakan. Iki kalebu wedhus gandum, meat rock, daging sapi utawa daging sapi, utawa campuran saka sawetara dagang iki karo tanduran, asring kalebu peter ...

                                               

Babi ngepet

Babi Ngepet yaiku dhemit wujud babi ing mitologi Indonesia. Miturut lokal mitos, jalmo kasebut pracaya dadi manifestation saka wong-wong sing padha pesugihan babi ilmu tenung ireng. Pesugihan asale saka tembung Jawa liya sugih "sugih". Iki minang ...

                                               

Bendhé

Bendhé ya iku dibutuhake muni-munian katelu kempulo ukuran cilik lan swara saka nyaring. Piranti iki wis umum tuku fungsi liya ing jaman sekien. Sekien wis bendhé supaya dienggo ning inggris minangka dibutuhake kang ngupaya ab-ab utawa pratandha ...

                                               

Motorola T725

Motorola T725 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 47 x 21 mm déné bobot 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi saka 120 x 160 ...

                                               

Siemens Xelibri 6

Siemens Xelibri 5 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 52 x 17 mm déné bobot 74 gram. Layaré FSTN, 4096 werna kanthi res ...

                                               

Motorola V501

Motorola V501 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 89 x 46 x 23.6 mm déné bobot saka 113 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi reso ...

                                               

Motorola T720i

Motorola T720i ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing oktober 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 47 x 21 mm déné bobot 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi saka 120 x ...

                                               

Siemens Xelibri 5

Siemens Xelibri 5 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 52 x 17 mm déné bobot 74 gram. Layaré FSTN, 4096 werna kanthi res ...

                                               

Hidrostatika

Hidrostatika iku cabang saka ilmu Fisika ing bérkénaan karo toys ing kondisi meneng Statis lan gaya-gaya mérdamél utawa dilampahi utamané ngèngingi péngaruh tékanan. Hidrostatika punika h-loro-sta-t-ka cabang ilmi fisika ing ngènani kanggo kéadaa ...

                                               

Chhena

Chhena utawa minangka karu utawa keju asalé saka bawana India, digawe saka banyu kebo utawa sapi susu dening nambah asam panganan kayata linglang jus lan laktat calcium tinimbang rennet lan nyaring whey liwat filtrasi. Chhena dipencet lan uga bis ...

                                               

Khichdi

Pyaar ka, yaiku sajian ing masakan Asia Kidul sing digawe saka beras lan kacang buncis, nanging jenis liyane kalebu bajra lan cara mung kichri. Ing budaya India, wis dianggep minangka salah siji saka sawijining panganan padhet page dipangan bayi. ...

                                               

Tandoori pitik

Pitik Tandoori minangka panganan pitik sing wis disiapake karo garang meat sing diasinake nganggo yoghurt lan rempah-rempah ing tandoor, open lempung silinder. Piring kasebut asale saka anak bawana India lan populer ing sawetara wilayah saka liya ...

                                               

Sharbat

Jus minangka Iran uga populer ing Turki, Asia Kidul, Caucasus lan balkan. Iku wis disiapake saka woh-wohan utawa kelopak kembang. Iku manis cordial, lan biasane dadi chilled. Bisa disajikake ing wangun saka konsentrat lan dipangan nganggo sendok ...

                                               

Baingan bharta

Baingan bharta minangka salah sawijining panganan saka sub bawana India sing rawuh saka wilayah Punjab. Baingan ka bharta bagéan saka masakan saka sawetara negara baeian saka bawana India. Iki minangka panganan vegetarian sing disiapake karo ny ...

                                               

Saos amatriciana

Sauce allamatriciana, utawa alla matriciana, uga dikenal minangka salsa allamatriciana, yaiku sauce saka pasta tradisional italia gui adhedhasar financiale, keju pecorino saka Amatrice, tomat, lan, ing sawetara variasi, bawana. Asal saka kutha Am ...

                                               

Kalé

Kale, utawa kubis godhong, kalebu klompok kultivar kubis sing nandur ing godhong bisa dipangan, malah yen ana digunakake minangka ornamen. Tanduran Kale godhong duwe ijo utawa kain wungu, lan godhong tengah ora wujud sirah. Kales sing dianggep lu ...

                                               

Nokia C2 01

Nokia C2 01 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing taun 2010, dipasaraké wiwit Maret 2011 lan wis ukuran 109.8 x 46.9 x 15.3 mm déné bobot saka 89 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci ...

                                               

Pangaseman brambang

Pickled bawang minangka panganan sing kalebu bawang diasinake ing solusi saka cuka lan uyah, asring diawet lan bahan pengawet liyane. Ana macem-macem putih pickled bawang putih disebut silverskin bawang, amarga iku ora sampurna, jeruk kasebut dia ...

                                               

Pratélaning déwata Hindhu

Artikel punika minangka pratélan Déwan-Dewi wonten ing agama Hindu. Jeneng Piyambak-Dewi wis dipunadaptasi karo ejaan wonten ing Indonesia, kat tak: Wisnu dadi Wisnu, Siwa dadi Siwa, Aśhvin dadi Aswin. Amarga ngalami adaptasi, kang miturut jeneng ...

                                               

Arak

Arak utawa araq semangat sulingan sing durung dicampur karo Levantine ing kulawarga omben-omben ana. Iki minangka omben-omben macem-macem werna putih anise kembang tembus. Pabrik miwiti karo anggur, lan anggur sing mumpuni minangka kunci kanggo n ...

                                               

Pocong (memedi)

Pocong, uga dikenal minangka roh saka guling, yaiku roh saka Indonesia lan Malaysia sing diarani minangka jiwo wong sing mati sing kepepet ing kafane. Dikenal ing Indonesia / Malaysia minangka kain mori, kain kafan kasebut minangka kain sing kase ...

                                               

Puyuh

Puyuh minangka jeneng bebarengan kanggo sawetara genera manuk ukurane umume sijine ing urutan Galliformes. Puyuh Donya Lawas diselehake ing kulawarga Phasianidae, lan puyuh Donya Anyar diselehake ing kulawarga Odontophoridae. Spesies tombolquail ...

                                               

Motorola T190

Motorola T190 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 40 x 16 mm nalika bobot 99 gram. Layaré monokrom karo résolusi 98 x 64 piksel. K ...

                                               

Mi ta-a

Mie tak-a utawa milih danzai kalebu jinis olahan nyaman sing ditemokaké ing Tainan, Taiwan. Uga dikenal kanthi jeneng "Slack Mangsa Tak-Mie", rawuh saka Tainan, bab 130 taun kepungkur. Nalika resep umum iku ora dingerteni, sawetara rempah-rempah ...

                                               

Sporting CP

Sporting Clube de Portugal iku jeneng saka klub migunakake ragi Portugal paling misuwur kanggo nglampahi tim bal-balan. Bermarkas ing Lisboa. Tim bal-balan bolanipun diadegaké ing taun 1906 lan wis misuwur amarga saka sistem latihan saka cah enom ...

                                               

G.A.G.Ph. Baron van der Capellen

Mr. Godert Alexander Gerard Philip Baron van der Capellen iku Panguwasa Hindhia-walanda sing kaping maréntah ing Hindhia sawise dikuwasani dening Inggris pirang tau njupuk. Ing Konggrès Wina, marang Walanda diwèhaké bali Hindhia-walanda. Van der ...

                                               

Wortel

Wortel iku salah siji saka kang biru kang wis akèh baget vitamin c lan karokèn. Siji jinis saka antioksidan kang penting banget kanggo sèhaté mripat. Saliayané iku uga bisa kanggo njaga-donya lara jantung uga sawetara jinis saka kangker. Salah si ...

                                               

Siemens CL55

Siemens CL55 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 83 x 41 x 22 mm déné bobot 79 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi resolu ...

                                               

Motorola C289

Motorola C289 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 41 x 18 mm déné bobot saka 89 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga an ...

                                               

Araning Godhong

Aran Godhong ing tandhuran dening basa Jawa, kaya: Godhong rot ing krambil arane blarak. Godhong kecipir arane kethèthèt. Godhong kimpul arane lumbu. Godhong wuni dijenengi mojar. Godhong randha jenenge baladewa. Godhong kacang buncis lanjar dije ...

                                               

Mofongo

Mofongo minangka panganan Puerto Rican karo gedhang goreng minangka bahan utamané. Plantain dijupuk ijo lan goreng, banjur ditumbuk nganggo uyah, bawang putih, duduh kaldu, lan lenga zaitun ing pilon kaya. Tujuane ngasilake werni gedhang empuk si ...

                                               

Sbrinz

atos lan angel banget45$ nganti 30 wulanAOC lan AOP Sbrinz minangka salah siji saka sawijining jinis keju sing angel digawe ing Swiss saka tengah. Iki asring digunakake tinimbang keju Parmesan ing Swiss masakan. Keju iki diprodhuksi mung 42 dair ...

                                               

Motorola V878

Motorola V878 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 82 x 42 x 21.5 mm déné bobot saka 85 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi ...

                                               

Motorola KRZR K1

Motorola KRZR K1 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing juli 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 42 x 16 mm déné bobot saka 102 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inci kanthi ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →