★ Free online encyclopedia. Did you know? page 6



                                               

Sambiloto

Sambiloto Nee) ya iku jinis kanggo tuwuh obat kang isih sakuluwarga karo Acanthaceae. Ing Jawa, sambiloto nduwè telung jeneng, ya iku bidara, sadilata, takila, lan sambiroto. Ing Sunda, sambiloto uga wis telung jeneng, ya iku kang k peurat, k ora ...

                                               

Cincinnati

Cincinnati yu jeneng kutha ing Amérikah ing amerika Serikat. Ing ngendi ing tengah. Ing prajna Ohio, Amérikah ing amerika Serikat. Ing taun 2005, kutha iki wis jumlah penduduk sungguh 308.728 jiwo. Ing wilayah near metropolitan wis jumlah 2.113.0 ...

                                               

311

                                               

Sosatie

Sosatie minangka salah siji saka sawijining panganan daging tradisional Afrika Kidul sing masak ing tusuk sate. Tembung kasebut asale saka sate lan sosis. Asale saka Cape Melayu, digunakake ing basa Afrikaans, utama basa Melayu wong saka Cape, la ...

                                               

Panganan akasa

Panganan njaba papan minangka salah siji saka sawijining jinis produk pangan sing digawe lan diproses kanggo digunakake dening astronauts sak misi menyang papan papan. Panganan kasebut wis syarat khusus kanggo nyediakake nutrisi tambahan sing imb ...

                                               

312

                                               

Motorola E770

Motorola E770 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 111 x 46 x 20.7 mm déné bobot saka 115 gram. Layaré TFT, 65 werna saka ukura ...

                                               

Nokia 2660

Nokia 2660 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 87 x 44.8 x 20.7 mm déné bobot 79 gram. Layaré TFT, 65 saka werna ukuran 1.85 inci kanthi resolusi s ...

                                               

Sony Ericsson W890

Sony Ericsson W890 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber 2007, dipasaraké wiwit februari 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 46.5 x 9.9 mm déné bobot 78 gram. Layaré TFT, 256 ...

                                               

Nokia 6500 Slide

Nokia 6500 Slide ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2007, wiwit dipasaraké Sèptèmber 2007 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 96.5 x 46.5 x 16.4 mm déné bobot 125 gram. Layaré TFT, 16M we ...

                                               

Savannah, Georgia

Savannah iku sawijining kutha ing Amérikah ing amerika Serikat. Lokasi sing ana ing sisih wétan, ya iku ing prajna Georgia. Ing taun 2000, kutha kang ndunungi total 131.510 jiwo lan jembar wewengkon 202.3 km2. karo kapadhetan 679.4 jiwa / km2. We ...

                                               

337

                                               

330

                                               

313

                                               

336

                                               

335

                                               

325

                                               

Prau dlajah Jepang Chōkai

Prau Chōkai punika prau dlajah abot montor Takao kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau saka dijenengi Gunung Chōkai ing Tōhoku, Jepang. Chōkai kapernahaké sak 26 Maret 1928 ing Nagasaki dening Mitsu ...

                                               

Candhi Sari Cepogo

Candhi Sari utawa Candhi serbuk Sari Cepogo iku sawijine candhi Hindu ing Boyolali, prenahe ing Dusun Candisari, Desa Gedangan, Kecamatan Cepogo. Lokasine ing sisih wétan menyang Gunung merapi, antarane Kali Musuk lan Kali Gandul. Candhi serbuk S ...

                                               

Prau dlajah Jepang Haguro

Prau Haguro punika prau dlajah abot montor Myōkō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau saka dijenengi Gunung Haguro ing Préfèktur Yamagata, Jepang. Haguro kapernahaké sak 16 Maret taun 1925 ing Naga ...

                                               

Prau dlajah Jepang Aoba

Prau Aoba punika prau dlajah abot angka siji ing montor Aoba kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau saka dijenengi Gunung Aoba ing Maizuru, Jepang. Aoba kapernahaké sak 4 februari taun 1924 dening Mi ...

                                               

Prau dlajah Jepang Nachi

Prau Nachi punika prau dlajah abot montor Myōkō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau iki jeneng Gunung Nachi ing Préfèktur Wakayama, Jepang. Nachi kapernahaké sak 26 Novèmber 1924 ing Kure, Hiroshi ...

                                               

Prau dlajah Jepang Chikuma (1938)

Prau Chikuma punika prau dlajah abot montor Muni kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau saka dijenengi Chikuma Kali ing Préfèktur Nagano, Jepang. Chikuma kapernahaké sak 1 oktober taun 1935 ing Nagas ...

                                               

Prau dlajah Jepang Mogami (1934)

Prau Mogami punika prau dlajah abot montor Mogami kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau iki jeneng Mogami Kali ing Tohoku, Jepang. Mogami kapernahaké sak 27 oktober 1931 ing Kure, Hiroshima dening A ...

                                               

Roti isi tèh

Teh sandwich wis disiapake cilik sandwich wedjangane kanggo bakal dipangan ing afternoon teatime kanggo stave mati keluwen nganti kulawarga utama.Sandwich teh uga bisa duwe macem-macem formulir, nanging kudu gampang ditangani, lan kudu dipangan n ...

                                               

Nokia 3530

Nokia 3530 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 118 x 50 x 17 mm nalika bobot 106 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.5 inch kant ...

                                               

Kulfi

Kulfi utawa Qulfi minangka panganan cuci mulut susu beku sing rawuh saka bawana India ing abad kaping-16. Iki asring disebut "tradisional Indian es krim". Iki misuwur ing kabeh India, Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Burma, lan Timur Tenga ...

                                               

Neapolitan ragù

Neapolitan ragù minangka salah siji saka sawijining rong jinis saos dagang paling misuwur sing disebut ragù. Iki minangka keahlian khas saka Naples, amarga dijenengi bareng. Jinis Neapolitan digawe saka telung bagean utama: soffritto, daging, lan ...

                                               

315

                                               

Motorola ROKR E2

Motorola ROKR E2 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing januari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 49.5 x 18 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi ...

                                               

Hyderabadi biryani

Biryani Hyderabadi minangka sawijining olahan macem-macem jinis-jinis saka biryani saka Hyderabad, India. Iki disiapake saka beras nggunakake cara duma masak, lan minangka fitur umum ing wedding party Hyderabadi.

                                               

Samsa

Samsa minangka salah siji saka sawijining olahan goreng. Ing negara-negara saka Kazakhstan, Kirgistan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, uga minangka Otonomi Region Xinjiang Uygur ing China, samsas meh mesthi dipanggang. Beda karo samosa Kidu ...

                                               

Magnavox Odyssey

Magnavox Odyssey minangka konsol g video omah komersial page. Konsol iki dikembangaké dening tim cilik mimpin dening Ralph H. Baer ing Sanders Associates lan dirilis dening Magnavox ing Amerika Serikat ing September 1972 lan luar negeri ing taun ...

                                               

Bhakri

Bhakri minangka roti bunder sing asring digunakake ing masakan saka negara bagean saka Maharashtra, Gujarat lan Goa ing India, bebarengan karo sawetara wilayah saka India kulon lan tengah, kalebu wilayah saka Rajasthan lan Malwa lan Karnataka ing ...

                                               

Mapo tahu

Tak Peta minangka salah siji saka sawijining sajian khas saka Cina saka wilayah Sichuan. Iki kalebu tak sing disetel ing sauce pedhes, biasane suspensi abang sing lancip, berminyak, lan padha, adhedhasar douban lan douchi, uga minangka dagang cin ...

                                               

Mahmoud Jam

Djamal sinau prancis saka wong prancis ing Tabriz lan wiwit dadi juru basa ing legasi Prancis. Nalika taun 1921, piyambakipun dipunangkat minangka menteri foreign affairs ing kabinèt Seyyed Zia. Dheweke dadi menteri keuangan ing kabinèt mimpin de ...

                                               

Lyulya kebab

Lyulya kebab utawa lule kebab minangka jinis kebab sing masak ing tusuk sate. Iki digawe saka daging cincang. Iki minangka awakmu khas Armenia, Azerbaijan, lan masakan liyane ing negara-negara ing Kidul Caucasus, Timur Tengah, lan Asia Tengah. Ba ...

                                               

Yerusalem ing Yudaisme

Wiwit abad kaping-10 SMS, Yerusalem wis dadi kutha tersuci, ngirimaken kasukman wong Yahudi. Yérusalèm wis dawa wis mawujud wonten ing kesadaran relijius wong-wong Yahudi lan wong-wong Yahudi tansah sinau lan perang kanggo Raja Dawud kanggo ngreb ...

                                               

316

                                               

Pitik jeruk

Pitik jeruk minangka sawijining Cina sajian saka Amérika Lor sing asalé saka Hunan. Ing basa Cina, sajian iki dikenal minangka "橙花 雞", karo harfiah "pitik kulit jeruk" seger. Olahan kasebut uga nduweni variasi sing dikenal kanthi sebutan "陳 ...

                                               

William David Hammond-Tooke

William David Hammond-Jackson ya iku ahli antropologi saka Cape Town, Afrika Kidul, menyang ing tanggal 30 agustus 1926. William wis dijupuk kartini universities ing Universitas Cape Kutha. Ing taun 1946, piyambakipun menang judhul BASA, 1948 men ...

                                               

Pratélaning taman nasional ing Jepang

Taman nasional lan National Park Kuasi ing Jepang yaiku papan khusus kanggo papan perlindungan lan panggunaan berkelanjutan dening Kamentrian Lingkungan Urip dening UU Taman Alam 1957. Taman Nasional wis ngatur dening Kamentrian Lingkungan Urip. ...

                                               

317

                                               

Predator Fun Park, Batu

Predator Fun Park atraksi wisata sing perched ing JTP Group. Wisata iki ana ing dalan Tlekung No. 315, Dusun Gangsiran, Desa Tlekung, Junrejo District, Kutha Bathi, Jawa Wétan. Wisata iki isi panggonan sing dituju nyandhang mancal motor utawa mob ...

                                               

318

                                               

319

                                               

Nokia Lumia 730 Dual Sim

Nokia Lumia 730 Dual Sim ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2014, wiwit dipasaraké Sèptèmber ing taun 2014 lan wis ukuran 134.7 x 68.5 x 8.7 mm déné bobot 130 gram. Layaré OLED capac ...

                                               

Pudhing putih

Puding putih, puding oatmeal utawa puding mealy minangka panganan daging sing populer ing Skotlandia, Ireland, perdhana mentri nalika, Iceland, Nova Scotia, lan Vidéo. Puding putih iku umume padha karo puding ireng, nanging ora kalebu getih. Rese ...

                                               

Khandvi

Khandvi, uga dikenal minangka Patuli, Dahivadi utawa Suralichi Vadi, minangka cemilan gurih masakan Maharashtria uga ing Gujarati masakan ing India. Iki kalebu rajang saka ukuran cokotan sing gulung karo kekuningan, lan utamané digawe saka glepun ...

                                               

320

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →