★ Free online encyclopedia. Did you know? page 32



                                               

Siemens M65

Siemens M65 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 49 x 19 mm déné bobot saka 104 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi resolusi saka ...

                                               

Siemens M75

Siemens M75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 110.5 x 51.5 x 20.8 mm déné bobot saka 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1 ...

                                               

Sony Ericsson V800

Sony Ericsson V800 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 49 x 24 mm déné bobot 128 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inc ...

                                               

Nokia C2 03

Nokia C2 03 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing juni 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 51.4 x 17 mm déné bobot saka 115 gram. Layaré TFT resis ...

                                               

Sony Ericsson K508

Sony Ericsson K508 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 45.5 x 19.5 mm déné bobot 88 gram. Layaré TFT, 65 werna saka ukuran 1 ...

                                               

Motorola U9

Motorola U9 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing wulan oktober 2007, dipasaraké wiwit februari 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 48.6 x 16.4 mm déné bobot 87.5 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Motorola T720

Motorola T720 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing oktober 2002, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 47 x 21 mm déné bobot 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi saka 120 x ...

                                               

Nokia C2 06

Nokia C2 06 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing juni 2011, wiwit dipasaraké Novèmber ing taun 2011 lan wis ukuran 103 x 51.4 x 17 mm déné bobot saka 115 gram. Layaré TFT resistive demek, 65 saka wer ...

                                               

Nokia 6234

Nokia 6234 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 46 x 18 mm déné bobot saka 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci ka ...

                                               

Nokia 7373

Nokia 7373 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 88 x 43 x 23 mm déné bobot saka 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kanthi resolu ...

                                               

Nokia 8800 Arte

Nokia 8800 Arte ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber ing taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber 2007 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 45.6 x 14.6 mm déné bobot saka 150 gram. L ...

                                               

Nokia 6600 Slide

Nokia 6600 Slide ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing sasi April 2008, dipasaraké wiwit agustus 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 45 x 14 mm nalika bobot 110 gram. Layaré TFT, 16M we ...

                                               

Among Us

Antarane Us punika g jeron jaringan karo juru diputer luwih saka siji kang wis dikembangaké lan diterbitake dening studio g ngarep Amérikah ing amerika Serikat, InnerSloth, lan dirilis ing 15 juni 2018. G njupuk iki latar crita ing external inter ...

                                               

Minetest

Minetest kuwi dolanan video gratis lan nggunakake Irrlicht 3D engine lan diprogram ing C. dolanan Iki kalêbu toys video b wêdi wigati. Digawe dening Perttu "celeron55" Ahola lan kontributor lan dirilis ing LGPL lisensi. Minetest digawe amarga dii ...

                                               

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard utawa asring dicekak dadi HP iku salah siji tenan utawa perusahaan sing aktif ing babagan teknologi informasi lan asalé saka Amérikah ing amerika Serikat. HP akêh nggawe komputer, laptop, printer lan piranti-piranti kanggo liyane.

                                               

Wétan

East arah mata angin. Ing peta, arah raelok iki anané ing sisih tengen. Amarga bumi ngalami rotasi arah wétan supaya rembulan lan srengenge muncul utawa mlethèk ing sisih wétan. Lawang saka arah wétan-kulon.

                                               

Sri rejeki

Sri Rejeki utawa kang nduweni jeneng latin Aglaonema ya iku salah siji saka kang tuwuh bakul kang highlights saka taler talas-talasan utawa. Jenis kelamin Aglaonema punika ting lingkungan 30 spesies. Asli panggonan kanggo tuwuh iki ya iku ing ngi ...

                                               

Tlaga Warna

Telaga Warna iku salah siji saka wisata alam ing Distrik Kabupatèn, dumunung kira-kira 20 km saka pusat kabupatèn. Telaga Warna inggih punika telaga vulkanik sing digandhengake karo werna abang, ijo, putih amarga wlirang utawa belerang.Telaga war ...

                                               

Lenga kembang srengéngé

Lenga kembang srengenge minangka lenga non-volatil sing ditekan saka wiji saka kembang srengenge. Minyak kembang srengenge iku biasane digunakake ing panganan minangka lenga goreng, lan formulasi saka kosmetik minangka emollients. Total produksi ...

                                               

Marning

Marning saiki salah siji saka sawijining panganan tradisional emanating saka woh jagung ingkang dipungoreng. Marning saged kanggo cemilan. Marning ana macem-macem kat tak marning gurih, marning pedes, marning asu, lan ana uga marning manis. Kene ...

                                               

Hanok

Hanok punika sebatan kanggo tradisional korea ingkang dipun ginakaken kanggo kang karo gaya Kulon. Arsitektur korea ngetang papan house saka lingkungan ing tanah lingkungan utamané bab kawontenan geografi lan mangsa. Struktur interior uga diranca ...

                                               

Kampung Bathik Kauman Sala

Kampung Bathik Kauman Sala y séntra industri Bathik ing Sala. Atusan bagéyan saka kain bathik umur dhuwurè 35 taun dipamèrakè ing sawetara sisa saka omah kaya kai Jawa. Macem-macem piranti mbathik sing tuwa ya ana ing omah iku. Kanggo ilustrasi k ...

                                               

Speaker

Lumrahé pangertènan speaker ya iku toolbar èlèktronok digawe saka logam kang wis membran, kumparan uga magnèt minangka bagéan kang nglengkapi antarane siji lan liyane. Tanpa membaram, speaker ora bakal bisa kanggo ngangkat suwara. Fungsi speaker ...

                                               

Laskar Dumbledore

Legion Dumbledore ya iku salah siji organisasi rahasia ing seri fiksi Harry Potter. LD diadekake dening Harry Potter, Hermione Granger, lan Ron Weasley.

                                               

GAPI

GAPI Gabung Politik Indonesia kang didhirikaké dening M. H. Thamrin. Organisasi iki didhirikaké ing tanggal 21 Mei 1939. Organisasi iki gabungan saka Parindra, Gerindo, Kamanunggalan Minahasa, Islam Partai Indonesia, Katulik Partai Indonesia, Pas ...

                                               

Fatah

Cithakan:Lacaille Partai Politik Fatah iku partai politik Palestina lan rampung paling gedhé dhéwé ing tatanan saka Organisasi Pambébasan Palestina. PLO dhéwé punika konfederasi multi-partai. Ing pacaturan politik Palestina, partai lokasi iki ana ...

                                               

Adopsi kéwan klangenan

Diadopsi kewan pet proses tanggung jawab kanggo kewan sing nerangake utawa rilis dening pemilik sadurunge organisasi saka papan perlindungan utawa penyelamatan. Sumber umum kanggo kewan sing bisa diadopsi yaiku kewan papan perlindungan lan ngluwa ...

                                               

Hamas

Hamas iku Partai Politik Palestina Sunni Islam ing daya ing Gaza Strip wiwit juni 2007. Hamas uga wis swiwi militèr disebut Brigade Izz ad-Dina al-Qassam. Hamas wis maréntah ing bagéan saka Gaza saka tlatah Palestina sawise menang pemiu ing janua ...

                                               

Siti Chotidjah

Sethitik Chotidjah, utawa Bu Chod jeneng kenthelé, lair ing Tegal, 6 juni 1942. Panjenenganipun salah siji saka sawijining muballighot, politikus, lan ibu kang wis deformed anak enem. Bojo rama Ala Thayeb ana kang lungguhan ana ing kursi DPRD aku ...

                                               

Sekretaris

Sekretaris saged dipunbentenaken dados 2: Sekretaris kados gadhah kaprigelan kanggo ngerjaaken tugas ing kantor, paling kacathet saka mbangun tutup, nelefon, jinis, lan saged ngoperasiake komputer, arsip, lan sapanunggalipun. Kang Pribadi sekreta ...

                                               

Deputi Bidang Pulitik, Hukum, Pertahanan lan Kaamanan

Deputi Babagan Politik, Hukum, Pertahanan lan Keamanan ing unsur saka implementasine saka sawetara tugas lan fungsi Badan Perencanaan Pembangunan Nasional kang dumunung ing ngandhapipun lan gadhah responsibilities dhateng Kepala Ala Planning Pemb ...

                                               

Ikatan Pencak Silat Indonesia

Ikatan Pencak silat Indonesia ya iku organisasi nasional ing Indonesia kang dipimpin aktivitas Pencak silat karo resmi, antarane ya iku nganakaké cocog, ngatur aturan lan liya-liyane. Lumrahé Pencak silat ngajaraké pangenalan lateness minangka ma ...

                                               

Deputi Bidang Pengembangan Regional lan Otonomi Dhaérah

Deputi Bab Pengembangan Regional lan Otonomi Laladan punika unsur saka implementasine saka sawetara tugas lan fungsi Badan Perencanaan Pembangunan Nasional kang dumunung ing ngandhapipun lan gadhah responsibilities dhateng Kepala Ala Planning Pem ...

                                               

Boy Candra

Boy Sawijining inggih mênikå salah satunggaling panulis novel saka Indonesia kang wigati. Boy Tanggal lair nalikå tanggal 21 Novèmbêr 1989 ing Sumatêra Barat. Panjenenganipun wis kuliah wontěn jurusan Administrasi Pendidikan, Univêrsitas Nègèri P ...

                                               

LOrigine du monde

LOrigine du monde minangka gambar sing dicet ing lenga ing kanvas dening seniman prancis Gustave Courbet ing taun 1866. Iki gambar saka tampilan sing cedhak saka tempek lan weteng wanita wuda kasur karo sikil mbukak. Pigura awak mudo, karo sirah, ...

                                               

Pambalut kain

Bantalan menstruasi kain piranti arupaendhog bantalan kain sing dienggo ing jeroan kanggo nyegah cairan menstruasi ora bocor menyang sandhangan. Iki minangka salah siji saka sawijining jinis produk higienis menstruasi sing bisa digunakake maneh, ...

                                               

Diet Mediterranean

Diet mediterania ya iku salah siji saka cara modern diet kanggo genteni engineering diet tradisional kang biniji duwédampak négatif. Bagean saka balkan iki dibuktikake anané saka kematian tarif amarga jantung koroner lelara kang minangka cilik in ...

                                               

Ora ana kanca kajaba gunung

"Ana kanca-kanca, kajaba gunung" minangka ngandika Kurdi diandharake kanggo nuduhake roso saka pengkhianatan, anyar lan kasepen amarga kanggo sajarah minangka ètnis minoritas sing ora duwe negara ing Timur Tengah tanpa allies sing manut.

                                               

Cherpumple

Cherpumple minangka panganan diilhami dening Turducken, pie rasa beda dipanggang ing nomer saka rasa cake, banjur ditumpuk. Miturut nitahake Cherpumple kang, budaya pop humorist Charles Phoenix, "Cherpumple cendhak kanggo cher pangertèn, pum pkin ...

                                               

Gua bao

Guo b, uga dikenal minangka salah siji saka sawijining olahan roti perut, ambigu, b, utawa salah minangka bun b minangka jinis bun lotus godhong saka Langkawi, ibukutha provinsi Fujian, karo varian sing padha ketemu ing liya panggonan karo masyar ...

                                               

Dunia Fantasi

Donya Fantasi utawi ingkang asring dipuncekak dadi Dufan siji kanggo kabeh wisata sing ana ageng ing Jakarta. Donya Fantasi kang, ing kawa saka Ancol Park Ngimpi, Jakarta Utang. Koala iki, Dufan dadi paling saka wisata kanggo warga wonten ing kut ...

                                               

FC Porto

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                               

PT. Kereta Api Indonesia

Transportasi massa saka tengen saiki pélayanane tambah saka ya iku salah siji saka sawijiming layanan kang didhamel kaliyan PT. Kereta api Indonesia, ingkang saged dina waos PT. K.

                                               

Sonic the Hedgehog

Sonic Hedgehog minangka waralaba sing diduweni dening Sega, sing dadi pusat ing karakter saka protagonists Sonic, landak biru antropomotor karo supersonic kacepetan. Biasane, Sonic kudu mungkasi rencana ala Dr. Robotnik kanggo nguwasani donya iki ...

                                               

Pepsodent

Pepsodent ya iku account odol kang paling misuwur lan paling tuwa dhéwé ing Indonesia. Pepsodent ya iku odol pisanan ing Indonesia kang nngluncurake odol kang ngandhut karo florida ing taun 1980-lan salah siji saka kang odol ing Indonesia kang ak ...

                                               

Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan Kamentrian Pertahanan Indonesia

Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan ingkang asring dipuncekak Ditjen Renhan punika unit eselon I peta wonten ing wilayah saka Kamentrian saka Defence. Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan gadhah tugas kanggé ngrumusaken lan nindakake ...

                                               

Direktorat Jenderal Pemasyarakatan Kamentrian Hukum dan HAM Indonesia

Direktorat Jenderal Pemasyarakatan Kamentrian Hukum dan HAM Indonesia inggih punika salah siji saka unsur pelaksana Kamentrian Hukum lan Hak asasi Manungsa republik Indonesia sing duwe tugas kanggo ngrumusaken lan nindakaken kawicaksanan lan stan ...

                                               

Pasukan Khas Segara

Pasukan Khas Segara, utawa ing basa melayu Pasukan Khas Segara karo judhul misuwur PASKAL ya iku prajurit srengenge katon padhang Navy Malaysia, kang wis entuk manfaat tatanan saka tumindak langsung utawa mung pangintaian srengenge katon padhang. ...

                                               

Damar

Damar iku asil saka metune saka kentang manis Shorea sp., Vatica sp., Dryobalanops sp., lan karo liyane saka suku meranti-merantian utawa Dipterocarpaceae. Ing ambane kalebu damar mata kucing lan damar ireng. Damar domesticated kanggo gawé alur, ...

                                               

Macan tutul salju

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →