★ Free online encyclopedia. Did you know? page 30



                                               

Mudik (film)

Mudhun iku film komedi Indonesia dirilis ing tanggal 8 September 2011, fu dipunsutradarani Muchyar Syamas uga dipunparagani Irwansyah lan Wiwit Gunawan.

                                               

Uluere, Bantaèng

Kacamatan Uluere iku kacamatan ing Kabupaten Bantaeng Provinsi Sulawesi Kidul. Cithakan:Kabupaten Bantaeng Kabupaten Bantaeng

                                               

Tompobulu, Bantaèng

Kacamatan Tompobulu iku kacamatan ing Kabupaten Bantaeng Provinsi Sulawesi Kidul. Cithakan:Kabupaten Bantaeng Kabupaten Bantaeng

                                               

Eremerasa, Bantaèng

Kacamatan Eremerasa iku kacamatan ing Kabupaten Bantaeng Provinsi Sulawesi Kidul. Cithakan:Kabupaten Bantaeng Kabupaten Bantaeng

                                               

Pajukukang, Bantaèng

Kacamatan Pajukukang iku kacamatan ing Kabupaten Bantaeng Provinsi Sulawesi Kidul. Cithakan:Kabupaten Bantaeng Kabupaten Bantaeng

                                               

Jamaluddin Abu

Jamaluddin Abu utawa cedhak dipunsapa Jaminan punika kang dikenal dadi ngedegaken saka Koran wonten ing Desa Kandréapia, Kec. Tombolo Pao, Gowa District, Sulawesi Kidul. Kajaba iku njumenegaken Koran, Jaminan uga aktif ing span saka kegiatan pany ...

                                               

Soto dhok

Pitik dhaka iku sawijining panganan Jawa. Pangan iki padha karo daging pitik lan liya-liyane, nanging saka weruhku, prabédan karo meat pitik liyane, pitik meat iki khas Jombang. Masio arane pitik meat, nanging yen nggoleki daging ya rodo kangelan ...

                                               

Gandu

Ganda kaya kang arep saka mirip karo wiwitan saka baujan sing godhong kang cilik-cilik lan kembangé werna abang wiwit umur Ganda sampé puluh tahan lan batangé bisa dadi bahan mebel lan bisa dadi macem-macem beda keperluan sejené Wis mekonon wiwit ...

                                               

Didik Nurhadi

Ngajari anak-Nurhadi yaiku penggawe seni ing negara Yogyakarta. Dhèwèke juru sungging sing dumadi sipat khas amerga anggone milih gagragè unesco yaiku figurative sing nggambarke global maneko rupo sing lucu kaya kartun nanging satire lan sinis di ...

                                               

Saté Panaraga

Saté Panaraga iku saté saka kutha Panaraga, Jawa Wétan. Dagang ayamé banget empuk lan bumbuné nresep. Saté Panaraga béda karo Saté Sektor kang wis moncèr. Bédané saka cara ngiris daging. Dagang wis ora mimpin wong kaya dhadha sing padha saté ayam ...

                                               

Sindureja II

Rama pancer lanang ya iku: 1. Radèn Adipati Sindurêja suwa jeneng Kiwa Sutamarta kaping 3, lajêng jeneng Kang Tumênggung Mangkuyuda, kang putra Adam Sutamarta kaping 2, ibune Têmuirêng. 2. Kiwa Sutamarta kaping 2, putra Adam Bèi Sutamarta pisanan ...

                                               

Kalak

Kalah yaniku jeneng wiwit bab mung misale jek teng wewengkon Jawa. Kados déné kalah kalah. Sanese ni wonten maneh wiwit teng Jawa kang diduweni jeneng: kalah oyot, rusak asu, rusak wedhus, kalah kunir, kalah lawe, kalah chili, kalah mantang, kala ...

                                               

Karsi Nerro Soethamrin

Alon-alon nanging pandonga lan usahanipun kanca-kanca nandhur piyambak Habitat Masyarakat Peduli saka Alam saka Ray ngasilake boten sae. kanca-kanca diajukake menyang partisipan ing perum perhutani dadi penjaga lan pengelola telaga Buret lan mara ...

                                               

Kopi Ijo

Warung Ijo ya iku sawijining khas dansa Vivo. Kopi iki diarani Warung Ijo amarga warung milled karo kacang ijo nganti alus. Warung kang garwa pisanan keijo-ijo iki disajikne ing lèpèn piring cilik. Wêdakakêna warung kang alus asring digawe nyethe ...

                                               

Arsyad Yusgiantoro

                                               

Bolakma, Jayawijaya

Bolakma haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Hubikosi, Jayawijaya

Hubikosi haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Asologaima, Jayawijaya

Asologaima haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Kurulu, Jayawijaya

Kurulu iku haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Pelebaga, Jayawijaya

Pelebaga haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Kelila, Jayawijaya

Kelila iku haifa setingkat karo kacamatan ing Jayawijaya District Provinsi Papua. Kabupatèn Jayawijaya

                                               

Mi kangkung

Mie kangkung, yaiku sawijining olahan punika sub milih saka Indonesia karo kangkung, biasane dipun karo meatballs lan jamur. Iki kalebu spesialisasi masakan Endeavour, Jakarta, Indonesia. Mie endhog kuning diwenehi sub sing kandel coklat, digaw ...

                                               

Rangin

Kue rang utawa uga disebut lake rang yaiku sawit Indonesia utawa cemilan tradisional sing digawe saka keuangan adhedhasar klapa lan pati lan masak ing wajan cetakan khusus. Minangka salah siji saka sawijining cemilan Endeavour tradisional Jakarta ...

                                               

Kuwé cucur

Artikel web utawa mrikso cucur, dikenal ing basa Thai minangka khanom fak buat utawa khanom chuchun, minangka nyamik tradisional Indonesia, lan populer ing bagéan saka Asia Kidul-wétan, kalebu Indonesia, Malaysia, Thailand kidul lan Vietnam. Ing ...

                                               

Nellie Yeoh

Nellie Yeoh juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1982. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Jacqueline Ngu

Jacqueline Ng juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1993. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Lina Teoh

Lina Teoh juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1998. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Christine Teo

Christine Teo juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1984. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Shirley Chew

Shirley Nyakot juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1979. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Wong Sze Zen

Wong Wed Zen juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2003. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Christine Mary Lim

Christine Maria Liu juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1977. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Sasha Tan Hwee Teng

Sasi Tan Hwee Teng juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2001. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Mabel Ng Chin Mei

Mabel Ng Chan Uga juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2002. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Vivian Chen Shee Yee

Vivian Chen Shee Yee juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1989. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Jaclyn Lee Tze Wey

Jaclyn Lee Tze Wey juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1999. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

Rosalind Kong Siew Kuen

Rosalind Kong Siew Kuen juara saka pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1985. Panjenenganipun dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, dening anggota juri. Kenya iki bisa kanggo basa Melayu, basa inggris lan basa Mandharin.

                                               

BusyBox

BusyBox minangka piranti lunak sing nyedhiyani sawetara Unix keperluan ing sawijining barkas sing bisa dieksekusi. Mlaku ing macem-macem POSIX lingkungan kayata Linux, Android, lan FreeBSD, senajan akeh alat sing wis disedhiyakake wis dirancang k ...

                                               

Katé

Dwarfs iku bangsa galak legendaris batak sing ukuran cilik banget lan urip ing ngisor lemah. Miturut Paracelsus, Dwarfs wujud djalmo adikodrati sing urip saka unsur saka lemah. Senajan cilik, dwarfs wong-wong mau mlaku bisa kanthi gampang wis mèl ...

                                               

Halte

Halte miturut Kamus Basa Indonesia ya iku panggonan mandhegé sepur, paris, utawa mbusak. Halte duwe manpangat ya iku supaya fasilitas umum ing saben panggonan. Jaman saiki, tembung halte kondhang minangka papan mandhegé bis.

                                               

Frégat

Frégat utawa pergata iku jeneng digunakake kanggo jinis kapal perang ing mangsa kang béda-béda. Istilah iki tegese heme lan ukuran saka kapal sing béda-béda. Ing jaman kapal lay isih digunakake, frégat coined minangka kapal kanggo nindakake tugas ...

                                               

SAR

SARAH, akronim saka Search and Rescue, ya iku aktivitas lan usaha kanggo nelusuri, nulung, lan nyelametaké manungsa kang ilang utawa kang lagi ngadhepi bebaya ing musibah-musibah kaya sailing, aviation, lan bencana. Tembung SARAH wis dienggo karo ...

                                               

Tiga Lingga, Dairi

                                               

Lingga Bayu, Mandailing Natal

Lingga Bayi kecamatan ing Kabupaten Mandailing Natal Provinsi Sumatera Utara. Kabupaten Mandailing Natal

                                               

Tampuk bantal

Reins Bantal ya iku loro rak bantal guling. Adhakané shaped bundér lan cot pésagi papat. Padha reins iku ditekat, yaiku penjahitan kertas ngelekake kaya emas utawa kaya bagéan sing wis ditèntukaké adesif. Reins bantal nduwèni ciri kinarya kaya: I ...

                                               

Marjuni

Marjuni iku wong-wong saka Desa Karangmulya, Kecamatan Kusan Hulu, Kabupaten Tanah Bumbu, Kalimantan Selatan. Marjuni ketua Kelompok Tani wonten ing Dhusun Sidodadi Karang Mulyo. Marjuni punika bapak saka telung anak.

                                               

Cendhana

Cendhana iku kalebu jinis saka wutah kang nduweni sipat semiparasit. Awit saka iku, ing siklus urip kang, cendana mbutuhake inang wit. Krokot utawa Althernantera spa y iku jinis saka tumbas lokal yang paling ing sesuai saiki inang utami ketika an ...

                                               

Jamón

Jamón iku salah siji saka sawijining jinis ham garing sing diproses ing Spanyol. Iki minangka salah siji saka panganan sing paling dikenal global kanggo masakan spanyol. Iki uga minangka komponen tapas ing rutin. Umume jamón umum disebut jamón se ...

                                               

Bernardo Espinosa

Bernardo José Espinosa Zúñiga yaiku pemain bal-balan saka Kolombia sing saiki main kanggo Middlesbrough minangka pemain tengah.

                                               

Ignacio Vidal Miralles

Ignacio "Nacho" Vidal Miralles yan pemain bal-balan profesional Spanyol sing main kanggo Valencia CF bakal bèg tengen.

                                               

Jaume Domènech

Jaume Domènech Sánchez y pamain bal-balan profesional spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka kiper. Lair ing Almenara, Castellón, Valencia, Domènech muter bal-balan mudhun karo klub Villarreal CF. Panjenenganipun njedulake senior debut kar ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →