★ Free online encyclopedia. Did you know? page 18



                                               

Eyerlekh

Eyerlekh minangka salah siji saka sawijining jinis olahan punika endhog sing wis ora krasan, tanpa rasa ana ing nang pitik sing wis disembelih lan biasane masak ing sayur sup. Biasane sajarah umume ana ing Yahudi Ashkenazi masakan, nanging panggu ...

                                               

Gołąbki

Gołąbki minangka jeneng polandia olahan sing populer ing masakan saka Eropah Tengah, digawe saka godhong kubis sing digodhog lan isi daging babi utawa daging sapi sing dicincang, bawang bombay sing disigar, lan beras utawa gandum. Gołąbki minangk ...

                                               

Sangèh

Sangeh minangka papan wisata alam kang dumunung ing desa saka Sangeh, Abiansemal, Badung, Bali. Saka Denpasar, ngalor kurang saka 25 kilometer. Papan iki maune suci,nanging wiwit wetuné layar kekancing Mantra Kehutanan Nomer: 87 / Kpts-II / 1993 ...

                                               

Ruan

Ruan yu iku jeneng saka piranti musik pethik kanthi wujud bunder, wis senar cacat saka papat, lan iku asalé saka Cina. Ing Dinasti Qin disebut Qing Pipe amarga global maneko rupo bojo kang mirip karo musical instrument Pipa nanging wis dawa gulu. ...

                                               

Furisode

Furisode punika kimono karo lengen wiyar kang iki di dudohake dening wanita muda sing durung wedding, Digawe saka bahan karo warna ingkang padhang, motif kain wangun kembang lan tuwuh, kaÈndahan mangsa, kewan utawi peksi kang originally ngginakak ...

                                               

Motorola PEBL U3

Motorola PEBL U3 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber ing taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 87.5 x 49 x 22.2 mm déné bobot 105 g ...

                                               

Motorola V525

Motorola V525 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 89 x 49 x 24.8 mm déné bobot saka 114 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi ...

                                               

Motorola Mpx200

Motorola Mpx200 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 89 x 48 x 27 mm déné bobot saka 118 gram. Layaré TFT, 65 bosok werna ukura ...

                                               

Motorola V635

Motorola V635 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 89 x 49 x 25 mm déné bobot saka 124 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 ...

                                               

Hiperkolesterolemia familia

Hiperkolestrolemia familia y wis ing kahanan mbebayani sing ditandhani dening kadar kolestrol dhuwur ing getih. Sing ora ditambahi, kolesterol bisa tumpuk undhung lan njedulake sempit pembuluh getih. Akhire panandha kena lelara jantung koronèr.

                                               

Sloe gin

Sloe g minangka abang liqueur inggris digawe nggunakake g lan slogan. Sloe minangka woh Prunus spinosa, sing relatif saka plum. Sloe g duwe isi alkohol antarane 15 lan 30 persen dening volume. Nanging, Uni Eropah nggawe minimal 25% ABV kanggo slo ...

                                               

Gopchang

Gopchang bisa nuduhake usus cilik saka sapi utawa guo sing digawe saka usus cilik. Sing terakhir iku uga disebut gopchang-gui. Tabung-shaped jeroan kenyel karo sugih serat lentur. Ing masakan korea, godhok ing panci panas, panggang liwat bakar-ba ...

                                               

Buncheong

Buncheong ya iku jinis saka keramik korea kang wernane ijo-biru utawa abu-abu semu ireng. Buncheong dilapisi dening lapisan saka putih sadurungé diglasir lan diobong ing furnaces kang dideoksidasi. Buncheong ya iku singkatan saka bunjanhoecheong- ...

                                               

Nokia 105 (2015)

Nokia 105 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing juni taun 2015, wiwit dipasaraké juni taun 2015 lan wis ukuran 108.5 x 45.5 x 14.1 mm déné bobot 69.8 gram. Layaré TFT, 65 bosok werna ukuran 1.4 inci k ...

                                               

Jirek

Wiwit Jirek yaiku salah sawijining wit sing enten teng Jawa. Jirek / jirek emprit. Aspèk ènten menapa malih jirek / jirek prit / jirek wolung. Penamian jirek teng daerah sanesé uga ènten kados teng Sunda lan Minang ènen penamian jirek, yaiku Bacc ...

                                               

Moses Jigibalom

Moses Jigibalom, lair ing Kabupatèn Lanny Jaya, 24 April 1993, iku salah siji saka pengusaha kopi kang kondhang ing sawetara wilayah ing Papua, kaya tak ing Wamena, Timah, lan Jayapura. Moses bayek ora nyana yen dheweke bakal bali omah lan pindha ...

                                               

Juwawut

Jawawut iku pangan pokok kang wigati déné beras lan sabanjuré. Wu jawawut tartamtu kanggo panganan kéwan, nanging bisa uga minangka bahan kanggo gawé bir, wiski, lan panganan liyane kesehatan. Ing taun 2007, tuwuh jawawut iki rangking papat ing d ...

                                               

Motorola C257

Motorola C257 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109.9 x 49.9 x 14.9 mm déné bobot 91 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi reso ...

                                               

Motorola PEBL U6

Motorola PEBL U6 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran saka 86.5 x 49 x 20 mm déné bobot saka 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukura ...

                                               

Sharp 770SH

Cetha 770 paroki ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 50 x 17.1 mm déné bobot 101 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci kanthi reso ...

                                               

Nokia 6126

Nokia 6126 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing februari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 92 x 48 x 20 mm nalika bobot 112 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inci kanthi resolusi sa ...

                                               

Siemens S75

Siemens S75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 47 x 18.5 mm déné bobot saka 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inc ...

                                               

Lukas Lukmana

Lukas Lukmana, ya iku direktur utama kendaraan komputer. Lair dateng Kudus Saka 25 Desembar 1961,agomo ana Kristen. Saka sekolah kanggo SMS kang dateng Kudus, lanjeng kuliah dateng Universitas Kristen Maranatha Bandung, mendet sarjana Teknik Elek ...

                                               

Nokia 8850

Nokia 8850 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 100 x 44 x 17 mm nalika bobot 91 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cac 3. Ringto ...

                                               

Nokia 8890

Nokia 8890 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 100 x 44 x 18 mm nalika bobot 91 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cac 4. Ringto ...

                                               

Panasonic VS3

Panasonic VS3 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 46 x 17.6 mm déné bobot saka 102 gram. Layaré TFT, 16M werna kanthi resolus ...

                                               

Sharp TM200

Cetha TM200 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 49 x 27 mm déné bobot 120 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci kanth ...

                                               

Siemens SFG75

Siemens SFG75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 45 x 24 mm déné bobot saka 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inci kan ...

                                               

Motorola W380

Motorola W380 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2007, dipasaraké wiwit 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 45 x 18.2 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré TFT, 65 s ...

                                               

Motorola W395

Motorola W395 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Maret 2007, dipasaraké wiwit 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 45 x 18.1 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré TFT, 65 s ...

                                               

Motorola A630

Motorola A630 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 45 x 23 mm déné bobot 100 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi re ...

                                               

Motorola W375

Motorola W375 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing juni taun 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 45 x 18.6 mm déné bobot 88 gram. Layaré TFT, 65 bosok werna ukuran 1.8 i ...

                                               

Nokia 6820

Nokia 6820 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 107 x 47 x 20 mm nalika bobot 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.6 inch kant ...

                                               

Nokia 6822

Nokia 6822 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 106 x 46 x 21 mm déné bobot 100 gram. Layaré TFT, 65 saka werna ukuran 1.5 inch kanthi re ...

                                               

Nokia 2300

Nokia 2300 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 107 x 46 x 20 mm déné bobot saka 92 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 x ...

                                               

Nokia 7900 Crystal Prism

Nokia 7900 Crystal Prisma ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing januari 2008, dipasaraké wiwit juni 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 112 x 45 x 11.3 mm déné bobot 101 gram. Layaré OLED, 1 ...

                                               

Nokia 6700 Slide

Nokia 6700 Slide ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber 2009, dipasaraké wiwit April 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 95.2 x 46.1 x 15.9 mm déné bobot saka 110 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Panasonic MX6

Panasonic MX6 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 46 x 26 mm nalika bobot 130 gram. Layaré TFT, 16M werna kanthi resolusi sak ...

                                               

Motorola ROKR W5

Motorola ROKR W5 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 46 x 17.5 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 i ...

                                               

Motorola SLVR L9

Motorola SLVR L9 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing februari 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 113 x 49 x 11.5 mm déné bobot saka 96 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inci k ...

                                               

Motorola ROKR W6

Motorola ROKR W6 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2009, dipasaraké wiwit Mei 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 46 x 17.5 mm déné bobot 107 gram. Layaré TFT, 2 ...

                                               

Pudhing wortel

Puding wortel minangka panganan tradisional kanggo macem-macem budaya ing kabeh donya. Bisa disajikake minangka puding gurih utawa minangka panganan cuci mulut sing manis. Resep-resep boso inggris, diterbitake ing 1591, nggambaraké "pudding ing C ...

                                               

Prau pangayom pasisir Jepang Fukae

Prau Fukae punika prau pangayoman katelu sepuluh nilai-nilai ing montor Etorofu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau iki jeneng Pulo Fukae. Fukae kapernahaké sak 30 oktober 1942 dening Uraga Dock P ...

                                               

Prau pangayom pasisir Jepang Hachijo

Prau Hachijo punika prau pangayoman katelu angka telu ing montor Shimushu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau iki jeneng Hachijo Pulo ing Segara Okhotsk. Hachijo kapernahaké sak 3 agustus 1939 den ...

                                               

Prau pangayom pasisir Jepang Kunashiri

Prau Kunashiri punika prau pangayoman katelu angka loro ing montor Shimushu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang. Aran prau iki jeneng Pulo Kunashiri ing Segara Okhotsk. Kunashiri kapernahaké sak 1 Maret 1939 ...

                                               

Siemens SF65

Siemens SF65 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 91 x 44 x 23 mm déné bobot saka 97 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi r ...

                                               

Nokia 2626

Nokia 2626 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing taun 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 43 x 18 mm nalika bobot 91 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna ukuran 1.5 inch kanthi r ...

                                               

Pölsa

Pölsa minangka sajian tradisional saka Swedia kanggo sisih lor sing wis dibandhingake karo ngrembug. Bahan utamané yaiku ati, jantung, bawang, pot gandum, lan asring daging sapi utawa daging babi cincang, campuran karo simpenan, ireng lada, lan m ...

                                               

Boxty

Boxty yaiku kentang pancake tradisional Irish. Panganan kasebut asring gegandhengan karo tengah utara, Connacht ing sisih lor lan kidul Ulster, utamané ing wilayah saka Leitrim, Mayo, Sligo, Donegal, Fermanagh, Longford, lan Cavan. Ana macem-mace ...

                                               

Jhunka

Jhunka utawa Zunka minangka salah siji saka sawijining jinis olahan Vegetarian, panganan tradisional Indian sajian disiapake ing Maharashtra, Goa lan Lor Karnataka. Sejatine bubar glepung anak ayan. Uga dikenal kanthi jeneng pithla utawa pithle. ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →