★ Free online encyclopedia. Did you know? page 13



                                               

Motorola RAZR V3I

Motorola RAZR V3I ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 98 x 53 x 13.9 mm déné bobot 100 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci ...

                                               

Sony Ericsson W302

Sony Ericsson W302 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing juli 2008, dipasaraké wiwit oktober 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 100 x 46 x 10.5 mm déné bobot 78 gram. Layaré TFT, 256K wer ...

                                               

Sony Ericsson W610

Sony Ericsson W610 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing februari 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 46 x 14 mm nalika bobot 95 gram. Layaré TFD, 256K werna ukuran 1.96 inch kanthi ...

                                               

Sony Ericsson W350

Sony Ericsson W350 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing januari 2008, dipasaraké wiwit Mei 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 104 x 43 x 10.5 mm déné bobot saka 80 gram. Layaré TFT, 256K ...

                                               

Pansear

Pansear, ing Jepang disebut Baoppu, iku spesies Pokémon jinis geni ning Pokémon saka Nintendo lan Game Freak. Digawe dening Ken Sugimori, Pansear pisanan muncul ing dolanan ing pok & eacute; mon Ireng lan Putih lan bacutan sakterusé. Dikenal mina ...

                                               

USS Thatcher (DD-514)

USS Thatcher punika prau panumpes montor Fletcher kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Amérikah ing amerika Serikat. Aran prau iki jeneng dheweke d Mudhun Henry K. Thatcher. Prau iki kapernahaké sak 20 juni 1942 ing Perlu, Main ...

                                               

Simisear

Simisear, ing Jepang disebut Baokkie, iku spesies Pokémon jinis geni ning Pokémon saka Nintendo lan Game Freak. Digawe dening Ken Sugimori, Simisear pisanan muncul ing dolanan ing pok & eacute; mon Ireng lan Putih lan bacutan sakterusé. Dikenal m ...

                                               

USS Anthony (DD-515)

USS Anthony yaiku prau pemusnah kelas Fletcher sak Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak 20 Dhésèmber 1942 ing Perlu, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Sersan Utama Mariner Amérikah ing amer ...

                                               

Meze

Master, mezze, utawa mazza pilihan saka ne abang lan putih cilik dadi appetizers ing bagean saka Timur Tengah, balkan, Yunani, lan Afrika Lor. Ing sawetara wilayah saka Timur Tengah lan Afrika sing ana, utamané wilayah sing umume Islam bangsa sin ...

                                               

Roti ilat

Roti lidah minangka roti lapis lan tradisional sing disiapake kanggo nganggo basa sapi fleas lan endhog orak. Wis dibumboni rasa karo ireng mrico lan bawang. Ibu kadang disajeni nganggo roti panggang karo endhog rebus lan ora goreng. Nalika disia ...

                                               

Salam Lintas Agami

Salam lalu Lintas Agama, Salam Bukaan saka Kabeh Agama utawa Salam Kabeh Agama iku ucapan salam khusus saka enem bab agama dipunakèni ing Indonesia ingkang dipunucapaken karo wong. Salam klompok kasusun saka assalamualaikum warahmatullahi wabarak ...

                                               

Creole urang

Kreol udang minangka sajian rawuh saka Louisiana Creole, sing kalebu udang sing masak ing campuran utuh tomat utawa diced, "holy trinity" saka bawang, celery lan lada dibumbui sao panas mrico utawa cayenne basis bumbu, lan dipun nganggo nasi puti ...

                                               

Budhaya Turko-Pèrsian

Bud budaya Turco-Persian iki nuduhake budaya sing ngadeg ing 9 lan 10th abad ing Khorasan lan Transoxiana. Corak bud budaya Pèrsi iki pusaté ing tradisi bud budaya saka Iran lan karo wong-wong saka Turkic abdi budaya Pèrsi minangka bud budaya acu ...

                                               

Institut Teknologi India

Institut Teknologi India ya iku golongan institut pendidikan sing luwih dhuwur kang orientasine ing engineering lan teknologi. IIT diatur dening Aturan Institut Teknologi 1961, ing tindakan saka parlemen kang wis nyatakake minangka lembaga kepent ...

                                               

Nokia 2330 Classic

Nokia 2330 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing 2008, dipasaraké wiwit juni 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 107 x 46 x 13.8 mm déné bobot saka 80 gram. Layaré TFT, 65 bo ...

                                               

Nokia 2323 Classic

Nokia 2323 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing 2008, dipasaraké wiwit agustus 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 107 x 46 x 13.8 mm déné bobot 78 gram. Layaré TFT, 65 boso ...

                                               

USS Mullany (DD-528)

USS Mullany yaiku prau panumpes montor Fletcher sak Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak januari 15, 1942 ing San Francisco, California ing Betlehem damel kapal Corporation. Prau kasebut dij ...

                                               

USS Mason (DE-529)

USS Mason punika prau panumpes iringan montor Evarts nalika Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké ing 14 oktober 1943 dening Boston Navy Yard, lan banjur ngétokké sak 17 Novèmber 1943. Kang mraga ...

                                               

USS Hazelwood (DD-531)

USS Hazelwood punika prau panumpes montor Fletcher sak Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak 20 Novèmber 1942 ing San Francisco, California. Prau kasebut jenengé Yohanes Hazelwood, pimpinan a ...

                                               

Aerolineas Argentinas

Aerolineas Argentinas punika maskapé aviation ageng ing Argentina lan dadi maskapé aviation nasional Argentina. Maskapé iki, kang adhedhasar ing Buenos Aires, makaryakke saka hub maskapé ing Aeroparque Jorge Newbery kanggo penerbangan domestik la ...

                                               

Siemens SL45i

Siemens SL45i ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 46 x 17 mm nalika bobot 88 gram. Layaré monokrom ukuran 1.5 inci kanthi resolusi sa ...

                                               

Siemens SX1

Siemens SX1 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109 x 56 x 19 mm déné bobot saka 116 gram. Layaré TFD, 65 bosok werna ukura ...

                                               

Truffle soklat

Truffle coklat minangka jinis manisan coklat, tradisional digawe karo pusat ganache coklat sing dilapisi coklat, wêdakakêna kono, klapa, utawa wong edan manggang sing dicincang, biasane nganggo wangun saka bola, efek, utawa melengkung. Jinis utam ...

                                               

Wates kesalahan

Wates saka kesalahan iku istilah ing statistik sing nuduhake ukuran kesalahan ana ing sampel sing dipilih kanthi acak ing sawijining survey. Yen ukuran wates kesalahané liyane ngartekno, ing luwih adoh keyakinan marang sawijining survey saka asil ...

                                               

Pai susu mertéga

Pie buttermilk minangka pie ing masakan amerika. Sing digandhengake karo masakan ing Amerika Serikat Kidul, iki minangka salah siji saka sawijining confectionery nekat, digawe nganggo bahan-bahan pokok sing sederhana. Mirip karo, lan kadhangkala ...

                                               

Évaporator

Evaporator piranti kang nduweni fungsi nowahi sapérangan utawa liwat sawijining solvent saka sawijining solusi wujud cairan dadi uap. Evaporator wis rong prinsip dhasar, kanggo nijolake panas lan angga-angga misahake uap kang kabntuk saka ing. Ev ...

                                               

Bride Wars

Putri Wars kanggo inggih punika sesirah film drama komedi romantis saka Amérikah ing amerika Serikat 2009. Film punika kaarahaken dening Gary Winick. Panulis kanggo film punika dipunanggit dening Greg DePaul, juni Raphael, lan Casey Wilson metu s ...

                                               

Korrika

Korrika tegesipun mlayu ing Basque iku sawijining aktivitas saka dash kang dianakaké saben rong taun sepisan ing Basque kang maksud omahé kanggo kumpul sumbangan kanggo organisasi kang ngajaraké Basque kang dijuluki AEK. Aktivitas iki minangka sa ...

                                               

Duduh kaldhu

Ora tenan, uga dikenal kanthi jeneng bouillon, minangka ing gurita sing digawe saka banyu kang diwowori balung, daging, utawa jejanganan uga disambi. Bisa dipangan, nanging umume digunakake kanggo nyepakake panganan liyane, kayata sup, sisih ne a ...

                                               

USS Charles Ausburne (DD-570)

USS Charles Ausburne yaiku prau pemusnah kelas Fletcher sak Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak 16 Maret 1942 ing Perlu, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Sersan Utama Mariner Amérikah ing ...

                                               

Barbekyu Mongolia

Barbekyu Mongolia minangka goreng panganan sing digawe dening Wu Zhaonan ing Taiwan ing taun 1951. Meat lan sayuran masak ing kothak wesi gedhe, bunder, lan mabur karo suhu nganti 300 ° C. Senajan jenenge, sajian kasebut ora wong Mongolia, lan mu ...

                                               

Cangkir wedang

Cangkir minangka piranti wadhah open-top sing digunakake kanggo nahan cairan kanggo nyiram utawa ngombe, nalika umume digunakake kanggo ngombe, bisa uga bisa digunakake kanggo nyimpen andhap asor kanggo nyiram. Cangkir bisa digawe saka kaca, loga ...

                                               

Tart molase

Treacle tart minangka panganan cuci mulut tradisional inggris. Paling resep kanggo panganan cuci mulut yaiku saka inggris penulis Maria nang bawah yudéa ing buku masak wiwit pungkasan abad ka-19. Disiapake nggunakake jajan cendhak, karo isi kande ...

                                               

Motorola WX161

Motorola WX161 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 46 x 14.8 mm déné bobot saka 70 gram. Layaré monokrom uk ...

                                               

Motorola WX290

Motorola WX290 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 107.6 x 45.3 x 14.3 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré TFT, 6 ...

                                               

Motorola WX260

Motorola WX260 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 107.6 x 45.3 x 14.3 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré TFT, 6 ...

                                               

Motorola WX295

Motorola WX295 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 46.5 x 16.7 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré TFT, 65 bo ...

                                               

Motorola WX265

Motorola WX265 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 96 x 46.5 x 16.7 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré TFT, 65 sa ...

                                               

Nokia 2600 Classic

Nokia 2600 Klasik ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing januari 2008, dipasaraké wiwit Maret 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 109.6 x 46.7 x 12 mm déné bobot 73.2 gram. Layaré TFT, 65 sa ...

                                               

Daging sapi iris

Daging sapi cincang disajikake ing akeh restoran lan restoran ing Amerika Serikat minangka barang sarapan. Iki populer ing antarane veteran masyarakat sing umume deleng "Telek Ing Shingle", daging sapi sing dicincang ing kuna susu minangka pangan ...

                                               

Sosis pasar anyar

Newmarket sosis punika sosis daging babi digawe kanggo resep tradisional saka city saka Kingdom united Newmarket, Suffolk. Rong jinis saka Newmarket Sosis digawe merek karo jeneng loro jagal kulawarga sing beda-beda. Loro-lorone didol ing kabeh I ...

                                               

Schweinshaxe

Schweinshaxe, ing masakan jerman, minangka ham hock. Hckckck minangka ujung sikil saka babi, ndhuwur tungkak lan bagéan ngisor dagang dagang. Utamané misuwur ing Bayern kaya Schweinshaxn. Variasi saka sajian iki dikenal ing bagean Jerman minangka ...

                                               

Siemens ST55

Siemens ST55 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 47 x 22 mm déné bobot saka 87 gram. Layaré TFT, 65 saka werna ...

                                               

Siemens ST60

Siemens ST60 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 49 x 22 mm déné bobot saka 87 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kant ...

                                               

Daging mentah

Meat mentahan umume nuduhake jinis saka tissue perih otot sing ora masak kanggo kewan sing digunakake kanggo panganan. Ing produksi industri meat, tembung dagang nuduhake khusus dagang mamalia, nalika tembung unggas lan laut digunakake kanggo mbe ...

                                               

Pastry puff

Puff pastry, uga dikenal minangka pâte feuilletée, yaiku confectionery perunggu sing digawe saka keuangan laminasi sing digawe keuangan détrempe lan mentega utawa lemak barang padhet liyane beurrage. Mentega sijine ing antuk giliran utawa kosok b ...

                                               

Briskét

Brisket minangka sawijining irisan daging dhadha utawa ngisor daging sapi utawa daging sapi. Daging sapi daging sapi minangka salah siji saka sangang potongan daging sapi primal, senajan definisi potongan kasebut beda karo internasional. Otot b ...

                                               

Bolu Gulung

Bolu gulung ya iku jajan bolu kang dipanggang nganggo loyang kang cethék, lan kanthi nganggo selai utawa krim mentega lan sawise iku banjur gulung. Bolu gulung asring dikenal kanthi jeneng jaman muter, utawa sele muter ing dragon Amérikah ing ame ...

                                               

Kaymak

Kaymak produk saka susu krim sing padha karo krim dijupuk, digawe saka susu kebo, sapi, wedhus utawa wedhus ing Asia Tengah, sawetara negara balkan, sawetara Caucasus negara, wilayah Turki, Irak lan Iran. Cara tradisional saka nggawe kaymak nggod ...

                                               

Roti cekak

Roti short minangka biskuit tradisional Romania sing biasane digawe saka salah siji bagéan gula putih, mentega loro, lan telung bagean glepung gandum kosong. Bahan-bahan liyane kaya tak nasi utawa glepung jagung kadhangkala ditambahake kanggo ngo ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →