★ Free online encyclopedia. Did you know? page 11



                                               

Motorola V66

Motorola V66 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 84 x 44 x 21 mm déné bobot 79 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 x 54 piksel. Kan ...

                                               

Ericsson T20E

Ericsson T20E ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 54 x 28 mm déné bobot 128 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 33 piksel. ...

                                               

Motorola V66I

Motorola V66I ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 84 x 44 x 21 mm déné bobot 79 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 96 x 54 piksel. Ka ...

                                               

Pasty

A pasty punika panggang jajanan, macem-macem tradisional kang utamané sing digandhengake Cornwall, Inggris. Iki sing digawe karo nyelehake isi sing wis ora wis masak, biasane meat lan sayuran, ing terakhir setengah saka bunder cendhak sing cendha ...

                                               

Manuskrip

Manuskrip Jawa makatên saka têmbung naskah karo Jawa. Têmbung naskah mênikå aslinipun saking têmbung båså inggris, naskah manuskrip saka ing têgês kanggo mikir sinêrat tangan, kang isih ing asli manåpå déné padha wangun salinanipun. Uga ngrêmbag ...

                                               

Saad bin Abi Waqqash

Saad bin Abi Waqqash ya iku salah siji saka muridé gusti agung kang dijamin mlebu swarga, ngiring ing perang Badar lan Perjanjian Hudaibiyah. Rama aran Malik bin Uhaib saka Bani Abd Manaf, déné ibuné yaiku Hamnah binti Sufyan bin Umayyah, sedulur ...

                                               

Kindu

Kindu iku sawijining kutha ing Republik Dhémokratik Kongo lan pinunjul kutha krajan provinsi Maniema. Kutha iki nduwèni pedunung watara 200.000 sing ndunungi lan ana ing lingkungan Kali Kongo ing bebaya watara 500 meter, lan ana ing 400 km kulon ...

                                               

Motorola V3690

Motorola V3690 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 83 x 44 x 25 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré monokrom karo résolusi 98 x 64 piksel. Mot ...

                                               

Motorola V3X

Motorola V3X ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 55 x 20 mm nalika bobot 125 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 ...

                                               

Hukum mim mati

Hukum mimi mati iku salah siji saka sawijining tajwid sing ana ing Al-qur An. Iki hukum ditrapake yen mimi sing mati kanggo ketemu karo aksara-aksara ing tartamtu. Hukum iki kasusun saka telung jinis, yaiku:

                                               

King of Ambition

King saka Ambisi yan televisi seri Korea Selatan ing taun 2013 dibintangi Kwon Sang-woo, Soo Ae, Yunho, Kim Sung-katresnan, lan Pindhah Joon-Hee. Serial iki siaran ing SBS wiwit januari 14 tekan 2 April 2013 ing dina senin lan selasa jam 21:55 ka ...

                                               

Pèpsi

Pèpsi ya iku pisanan ombenan kai digawe dening PepsiCo lan didol menyang saben dragons karo toko, restoran lan mesin dolanan otomatis. Ombenan iki digawe pisanan ing taun 28 agustus 1898 dening ahli farmasu Caleb Bradham. Merek iki uga dadi merek ...

                                               

Kèju cantal

Keju Cantal minangka jinis keju tenan sing diprodhuksi ing wilayah saka Auvergne ing Prancis tengah: luwih-luwih ing departemen Cantal uga ing kabupaten sing gegandhengan. Keju Cantal diwenehi sertifikasi Sebutan dOrigine Contrôlée ing taun 1956. ...

                                               

Sony Ericsson M608

Sony Ericsson M608 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 107 x 57 x 15 mm nalika bobot 112 gram. Layaré TFT resistive demek, 256K werna ukuran 2.6 i ...

                                               

Motorola Startac 75

Motorola Startac 75 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 98 x 57 x 23 mm déné bobot 112 gram. Layaré alfanumerik kanthi resolusi saka 2 x 12 k ...

                                               

Motorola Startac Rainbow

Motorola Startac Pelangi ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 98 x 57 x 23 mm déné bobot 112 gram. Layaré alfanumerik kanthi resolusi saka 2 x ...

                                               

Motorola Startac 75+

Motorola Startac 75 yo iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 98 x 57 x 23 mm déné bobot 112 gram. Layaré alfanumerik kanthi resolusi saka 2 x 12 k ...

                                               

Tépo

Tépo ya iku panganan khas saka kabupaten Ngawi, Jawa Timur, paling kupat tak nanging mèmper tak gimbal. Olahan bahan dhasar ya iku tépo, tak, tempé sing digorèng lan ana uga sing ditambahi endhog perusahaan. Tépo padha lontong, nanging shaped bed ...

                                               

Fakhri Semekot

Fakhri Semekot ya iku wong-wong kang wis ngasilake saka atusan karya seni lan budaya. Semekot ya iku singkatan saka" semeter kotor" ingkang nggambarake ecenan karo dhuwur awake Fakhri sing dianggep ora ngasi meter, nanging bale raos gawe fakhri c ...

                                               

Muhrim

Kang ibu kuwalon kanggo garwane rama, sanajan implementasine wis dipegat utawa durung. 1. Wanita kang karam dinikah amarga keturunan. 2. Wanita kang karam dinikah amarga gayut saka susonan. 3. Wanita kang karam dinikah amarga perkawinan. Anak wad ...

                                               

Shohei Matsunaga

Shohei Matsunaga iku sawijining atlet bal-balan metu saka naga Jepang. Panjenenganipun wis posisi dados purwarés. Kang saiki dipuntampi ing klub kita Bandara Persib Bandung, nalika Indonesia Super Liga 2017. Piyambakipun misuwur nalika tandhing m ...

                                               

Fitoaleksin

Fitoaleksin ya iku senyawa anti-mikrobial kang dibiosintesis lan diakumulasiake tuwuh ing ukuran sawise ana infèksi saka mikroorganisme patogen utawa kapapar senyawa kimia tartamtu lan iradhiasi nganggo saka UV cahyo. Saka sel rusak lan nekrotik ...

                                               

Haim (bèn)

Haim supaya pop rok Amérikah saka Los Angeles. Supaya iku dumadi adhék bakyu Iki, Danielle Alan Haim, uga minangka juru drum Dash Hutton. Swara pop supaya iku ing karya studioné slèwah banget yen dibandhingake karo swara ngamèné luwih ngerok. Adh ...

                                               

Prau dlajah Jerman Admiral Hipper

Prau Admiral Hipper punika prau dlajah abot montor Admiral Hipper kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Samudra Hindia jerman Nazi. Aran prau saka dijenengi Admiral Franz von Hipper. Admiral Hipper kapernahaké sak 6 juli 1935 ing Hamburg de ...

                                               

Bondét

Bondét ya iku jinis saka prau warigaluh ing pihak lor Jawa Tengah lan Jawa kulon, dhapur mayoritas mirip prau tembon. Nanging prau tembon watak ngongso karan bondét bakul nganggp bab kanggo nangkep iwak aran payang bondét. Prau iki sing diarani l ...

                                               

Suutei tsai

Suutei tsai minangka omben-omben tradisional Mongolia. Omben-omben iki uga dikenal minangka süütei tsai, tsutai tsai, utawa teh asu Mongolia.

                                               

Dan-Axel Zagadou

Dan-Axel Zagadou uga minangka pemain bal-balan profesional saka Prancis sing main bal ing klub Bundhesliga Jerman Borussia Dortmund lan ditampa tugas minangka pemain bék tengah.

                                               

Srenggala

Srenggala utawa srenggala werna abu-abu iku karnivora mamalia. Srenggala werna abu-abu duwe asal-usul sing padha karo malah diparani asu-asu metu saka kulawarga Canis lupus nglampahi bukti saka urutan DNA lan riset gènètika. Pinten-pinten jinis s ...

                                               

Komisi Pengawas Persaingan Usaha

Komisi Inspektur saka Kompetisi Usaha utawa ingkang asring dipuncekak KPPU iku salah siji saka lembaga independen ing Indonesia kang didegaké kanggo wangun amanat Undhang-undhang ora. 5 taun 1999 ngèngingi larangan praktis monopoli lan persaingan ...

                                               

Dale Earnhardt

Ralph Dale Earnhardt, Sr. yaiku mobil racing profesional lan pihak sing nduweni tim racing saka Amerika Serikat. Dheweke balapan ing balapan mobil NASCAR Seri Piala antarane mangsa taun 1975 nganti 2001. Sak wektu kasebut, dheweké menangaké 76 ba ...

                                               

Bobby soklat

Bobby Brown minangka donat segitiga. Iki dipanggang ing mesin Bobby Brown, sing meh padha lan dilakokno kayu wesi wafel. Mesin kasebut digawe dening Pangan Nampilake Mesin Corporation ing Chicago, Illinois, AS, bab 1920 lan mengko uga bisa. Panga ...

                                               

Motorola V191

Motorola V191 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing februari 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 91.5 x 44.5 x 23.8 mm déné bobot 98 gram. Layaré CSTN, 65 saka werna kanthi resolusi sa ...

                                               

Cipolla di Giarratana

Cipolla di Giarratana minangka macem-macem saka trikatuka Sisilia, ukuran manis lan ukurane gedhe-gedhe, karo bolam saka wangun sing rata-rata bisa nganti 500 gram lan tunik coklat-coklat. Iki dibudidayakake ing commune Giarratana, ing Hyblaean g ...

                                               

Panembak

Penembake, utawa dijupuk, yaiku porsi roh utawa campuran omben-omben, biasane migunakaken cepet, asring ana ing siji gulp. Umume menehi penembake minangka "sisih" kanggo omben-omben sing luwih gedhe. Penembake bisa digoyang, diaduk, dicampur, dil ...

                                               

Danielle Steel

Danielle Baja, ya iku salah siji saka ning novèlis kondhang ing negara manca. Danielle Fernande Dominique Schulein Baja lair ing New York ing taun 1947. Saiki karya wis ana luwih saka 130 novel-novel, buku anak-anak, puisi-puisi, etc. Novel-novel ...

                                               

Pasamuan ing Éropah

Organisasi iki béda karo Rad ing Éropa lan Rad Uni Éropa Gréja ing Eropah iku sawijining organisasi internasional ing kontinèn Eropah sing wis fokus ing promosi kang nyebar, pangadegan saka hukum, hak-hak dhasar manungsa, ekonomi pembangunan lan ...

                                               

Suea rong hai

Sui rong hao iku salah siji saka sawijining jinis olahan panganan lokal Lor Thai masak saka balung sikil sapi, roso karo rempah-rempah, garang langka, ngiris menyang cilik bêsik, lan dadi karo beras ketan lan liyane ne abang lan putih. Jeneng kas ...

                                               

Nokia C1 02

Nokia C1 02 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing sasi juni 2010, dipasaraké wiwit januari 2011 lan wis ukuran 108 x 45 x 13.8 mm déné bobot 77.5 gram. Layaré TFT, 65 bosok werna ukuran 1.8 inci kanth ...

                                               

Raspeball

Potetball yaiku pangsit kentang tradisional norwegia. Masakan Jerman sing padha diarani Kartoffelklöße.Bahan utamané yaiku kentang sing dikupas, paru-paru utawa digiling lan campuran karo glepung "iku umume gandum saka gandum" kanggo nggawe werni ...

                                               

Siemens MC60

Siemens MC60 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 110 x 46 x 21 mm déné bobot 86 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanth ...

                                               

Siemens M55

Siemens M55 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 46 x 21 mm déné bobot saka 83 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi resolusi ...

                                               

Siemens A57

Siemens A57 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 46 x 21.5 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka ...

                                               

Siemens C60

Siemens C60 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing 3 kwartal saka taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 110 x 47 x 23 mm déné bobot saka 85 gram. Layaré CSTN, 4096 werna k ...

                                               

Siemens A55

Siemens A55 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 44 x 21 mm déné bobot saka 84 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 10 ...

                                               

Tarta de Santiago

Torta de Santiago utawa P de Santiago, dening secara harfiah tegese kue St. James, yaiku kacang almond kue sing bentuke bunder utawa kue sing bentuke bunder saka Galicia sing rawuh saka Abad Tengahan. Kue sing bentuke bunder kanggo Galicia yaiku ...

                                               

USS Foote (DD-511)

USS Foote punika prau panumpes montor Fletcher kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Amérikah ing amerika Serikat. Aran prau iki jeneng dheweke d Mudhun Andrew Awake Foote. Prau iki kapernahaké glethakaken mudhun ing 14 April 19 ...

                                               

Kagubernuran Dohuk

Kagubernuran Dohuk ya iku sawijining kagubernuran ing Kurdhistan Iran. Kutha krajané ya iku kutha Dohuk. Ing njeroné uga ana kutha Zakho, sing ing akeh kasempatan taun dadi titik saka ujian ing tab silit bebarengan Turis. Sadurungé ing taun 1976, ...

                                               

Pansage

Pansage, ing Jepang disebut Yanappu, iku spesies Pokémon wonten ing jinis suket ning Pokémon saka Nintendo lan Game Freak. Digawe dening Ken Sugimori, Pansage pisanan metu ing papan kanggo dolanan ing pok & eacute; mon Ireng lan Putih sing sakcan ...

                                               

USS Spence (DD-512)

USS Spence yaiku prau pemusnah kelas Fletcher sak Perang Donya II ing Tentara saka Lake Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak 27 oktober 1942 ing Perlu, Maine. Prau kasebut dijenengi saka Robert T. Spence. Apes, Prau iki bejat am ...

                                               

Panasonic A200

Panasonic A200 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing 4 kwartal saka taun 2004, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 90 x 44 x 18 mm déné bobot 77 gram. Layaré TFT, 65 saka werna kanthi resol ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →