★ Free online encyclopedia. Did you know? page 10



                                               

Nokia 1662

Nokia 1662 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing taun 2008, wiwit dipasaraké kwartal 2 taun 2009 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 45 x 13.8 mm déné bobot 82 gram. Layaré TFT, 65 ...

                                               

Sony Ericsson Spiro

Sony Ericsson Spiro ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit agustus 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 92 x 48 x 16.8 mm déné bobot saka 90 gram. Layaré TFT, 256 ...

                                               

Pring ori

Pring teori ya iku salah sijine jenis prank sing dadi "kanca apik" wong jawa. Meh saben waktu saka warga masyarakat desa ing jawa kanggo mangerteni ciri saka pring iki supaya bisa mbedakake antarane teori pring karo pring apa, betung pring wulung ...

                                               

Menemen

Menemen minangka panganan tradisional saka Turki sing kalebu endhog, tomat, mrico ijo, lan rempah-rempah kayata mrico ireng lan abang rebus sing masak ing lenga zaitun utawa tong minyak kembang srengenge. Putih keju, lan charcuterie produk kayata ...

                                               

Arandaspis

Arandaspis prionotolepis ya iku salah siji saka sawijining jinis spesies iwak purbakala kang leo ing tatanan saka kulawarga spesies bebahaya iwak tanpa rahang kang urip ing mangsa Ordovisium kurang luwih ing jaman 480-470000000 taun sadurunge. Ar ...

                                               

Nokia Asha 503 Dual Sim

Nokia Asha 503 Dual Sim ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing oktober taun 2013, wiwit dipasaraké Novèmber ing taun 2013 lan wis ukuran 102.6 x 60.6 x 12.7 mm déné bobot 111.4 gram. Layaré TFT capacit ...

                                               

Tandoor

A tandoor uga dikenal minangka tannour punika lempung bentuke silinder utawa logam open digunakake ing masak lan baking. Tandoor digunakake kanggo masak ing Asia Kidul, Tengah, lan kulon, uga ing sisih Kidul Caucasus. Panas kanggo tandoor tradisi ...

                                               

Nokia C1 01

Nokia C1 01 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing sasi juni 2010, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 108 x 45 x 14 mm déné bobot 78.8 gram. Layaré TFT, 65 bo ...

                                               

Nokia 2220 Slide

Nokia 2220 Slide ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Novèmber 2009, dipasaraké wiwit februari 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan duwe ukuran 97.4 x 47 x 15.9 mm déné bobot-93.5 gram. Layaré TFT, 65 ...

                                               

Nokia X2 01

Nokia X2 01 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké Novèmber ing taun 2010, dipasaraké wiwit januari 2011 lan wis ukuran 119.4 x 59.8 x 14.3 mm déné bobot saka 107.5 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 ...

                                               

Laziji

Laziji minangka sajian saka masakan Sichuan. Yaiku panganan sing goreng, sing digawe saka daging ayan sing wis diasinake, mrico lombok garing, pasta kacang buncis pedhes, Sichuan mrico, bawang putih, lan jahe. Sesame wiji panggang lan irisan bawa ...

                                               

Piere Carlet de Chamblain de Marivaux

Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux ya iku tokoh saka Paris kang remen kanggo nulis artikel ngenani babagan sastra lan moral. Kabéh iku nuduhaké bakaté dhéwékeé dadi wong kang wis kapribadén kang nggodho bisa dadi pengamat ing prekawis psikolo ...

                                               

Boliché

Boliche iku salah siji saka sawijining jinis olahan panggang Kuba sing kalebu daging panggang daging sapi bunder sing wis diiseni ham coklat ing lenga zaitun sing direndhem ing banyu karo bawang nganti daging empuk, banjur kentang kuarter ditamba ...

                                               

The Twins Effect

The Twins Effect inggih punika film ingkang dipunsutradarani Dante Lam dirilis ing oktober 23 juni 2003. Film punika gadhah sékuèl punika Kembar Efek II. Crita punika dipunwiwiti saka Reeve punika pambasmi vampire bab musna kang amarga iki matèni ...

                                               

Ginséng sibéria

Ginséng Sibéria utawa ci wu jia yi iku salah siji saka sawijining jinis Ginséng kang ditémokaké ing léréng Gunung Sibéria. Biru ngalembana ngayu dhuwur iki bisa nganti 3 meter. Ana sing godhongé amba oval shaped. Tanduran iki bisa dithukulaké nga ...

                                               

Ginséng amérikah

Ginséng amérikah utawa dimengerténi kanthi jeneng xi yang shen yi biru taunan house loro saka wilayah Amérikah kang dhuwur bisa ngrambah 60 cm. Sing godhongé amba shaped oval. Warna oyot saka bulak kuning nganti soklat. Galak mayoritas alus lan k ...

                                               

Nokia 2710 Navigation Edition

Nokia 2710 Navigation Edition ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik Nokia. Seri iki kawanuhaké ing Dhésèmber 2009, dipasaraké wiwit Mei 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 111.2 x 45.7 x 13.7 mm déné bobot saka 87 gram. L ...

                                               

Lémon diasemaké

Jeruk linglang utawa jeruk linglang minangka rempah-rempah sing umum ditemokake ing masakan saka anak bawana India lan Afrika Lor. Uga ditemokaké ing masakan saka British abad kaping-18. Iki uga dikenal minangka "linglang negara" lan leems. Diced ...

                                               

Kamulyan kéwan

Kesejahteraan kewan minangka pandjenengan saka kewan sing ora manungsa. Standar formal kewan pandjenengan beda-beda antarane babak, nanging biasane debat dening klompok kewan pandjenengan, legislator, lan akademisi. Ilmu kewan pandjenengan ngguna ...

                                               

Sekotèng

Sekotèng iku salah siji jinis anggur-ngombé tradisional khas Jawa Tengah. Sekotèng digawe metu saka bahan dhasar jae dijenengi indonesia pasamunan lan sukur ing liyane. Allah sekoteng punika éconipun kanggo dipununjuk nalika isih bentèr saged dam ...

                                               

Ericsson T28S

Ericsson T28S ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 97 x 50 x 15 mm nalika bobot 83 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 33 piksel. ...

                                               

Ericsson T28 World

Ericsson T28 Donya ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 97 x 50 x 15 mm nalika bobot 83 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 33 pi ...

                                               

Sharp 705SH

Cetha 705 paroki ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2006, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 50 x 17 mm déné bobot saka 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci kanthi res ...

                                               

MGM Mirage

MGM Mirage bisnis adhedhasar ing las Vegas, Nevada sing ngalami ing pembangunan, kepèmilikan lan operasi saka hotel lan kasino ing kabèh donya. Perusahaan wiwitan operasinya ing 31 Mei 2000 sawise bakda panggabungan saka MGM Grand Inc. lan Mirage ...

                                               

Sega pindhang Kudus

Sega pindah sawijining Kudus iku panganan persilangan saka rawon lan soto. Nanging sega pindho inggih punika masakan kang unik. Sega gear iku panganan k kita Kudus, dibandhingake karo pitik. Sega pindah sawijining liyane wis disetel lan sedep. Se ...

                                               

Kwek kwek

Kwek-kwek iku salah siji saka panganan saka Filipina kang digawe saka endhog sing bundled glepung lan digoreng. Panganan iki dina dolan ing pinggir dalan lan dadi cemilan.

                                               

Ericsson R320

Ericsson R320 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 130 x 51 x 15 mm nalika bobot 99 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana ga ...

                                               

Gebangrejo, Poso Kota, Poso

Gebangrejo iku kalurahan ing kacamatan Pos Kota, Pos, Sulawesi Tengah, Indonesia. Kalurahan wis kode pos 94619. Kalurahan iki wis sing ndunungi total 22.815 jiwo lan jembar wewengkon 12.8 km 2.

                                               

Motorola A810

Motorola A810 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing juni 2008, dipasaraké wiwit agustus 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 105 x 51 x 14 mm nalika bobot 100 gram. Layaré TFT resistive ...

                                               

Junaidi Hadirahardja

Junaidi Hadirahardja, lair saka kulawarga sudagar, Wiwit cilik wis kanggo sinau dodolan. Saka SMEA nganti STIA-LAN, terus ngèmbangakè dodolan bakal bathik marang kanca-kanca. sawise rampung kuliah ing Akademi Koperasi Yogyakarta, uga bareng karo ...

                                               

Bengkat Lut Tahun

Lara umur 20 taun medhak, kang wis dolanan bengkat, punika makaten: boy enem wis ilan, dadi loro halves, telung sisih, banjur pethèkan chanel agung, punika menang pethèkanipun mentas rumiyin, ingkang kangge bengkat punika dijenengi: iku cacat sak ...

                                               

Cemita

Cemita kasebut minangka torta sing rawuh saka Puebla, Mexico. Uga dikenal minangka cemita poblana, asalé saka kutha Puebla. Tembung kasebut nuduhake sandwich uga minangka gula sing biasane disajikake, roti sing ditutupi wiji sesame. Roti digawe t ...

                                               

Grana Padano

Cithakan:Lacaille Keju Grana Padano keju lan tekstur atas saka susu sapi sing pasteurisasi emanating saka Italia. Tirunan saka keju luwih kondhang ing Mentri saka ing Lor lan Inggris dikenal kanthi jeneng parmesan. Part nang keju lan werna kuning ...

                                               

SriLankan Airlines

SriLankan Airlines jeneng maskapé penerbangan kanggo Sri Lanka karo kodè IATA MIGUNAKAKE lan kodè ICAO ALA, dipunyasa déning Pamaréntah Sri Lanka ing juli 1979 ngisor iki ing penutupan kasus saka Udhara Ceylon ing taun 1978. Maskapé iki makaryakk ...

                                               

Sony Ericsson Zylo

Sony Ericsson Zylo ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Sony. Seri iki kawanuhaké ing April 2010, dipasaraké wiwit juli 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 52 x 16 mm déné bobot saka 115 gram. Layaré TFT, 256K we ...

                                               

Carlita TV

Carlita TV yaiku stasiun televisi lokal kang ana pisanan ing Kabupaten Pandeglang, Banten. Stasiun ing chanel 52 UHF, karo kekuatan saka 1.6 KW. Bisa katon ing sakupengipun Kabupaten Pandeglang, Rangkasbitung, uga Serang lan Tangerang, Palembang. ...

                                               

Game kertu

Kertu Game minangka game sing biasane digawe saka game sing biasane diarani game kertu. Kaya sing wis kita mangerteni, kothak kertu muter ngemot 52 potongan sing dipérang dadi patang jinis utawa jinis sim, saben kertu kalebu 13 kertu, uga minangk ...

                                               

Bambang Sugianto

Cithakan:Lacaille Gubernur Bambang Sugianto, S. H., M. H. yu wakil bupati kabupaten Kepahiang dhedhasar asil Pemilihan Kepala wilayah near Mlumpat pad 2010 kanggo periode 7 agustus 2010 tekan 7 agustus 2015. Kang genteni Abasri DJ, S. Sos. piyamb ...

                                               

USS San Diego (CL-53)

USS San Diego prau dlajah ènthèng montor Atlanta kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Amérikah ing amerika Serikat. Aran prau iki jeneng Kutha San Diego ing Amérikah ing amerika Serikat. Prau iki kapernahaké sak 27 Maret 1940 i ...

                                               

Nafsul Ammarah

Hawa nepsu silit ammarah punika nafsu kang ngajak loro dorong wong kanggo ngelakuake kealanan. Hawa nepsu diduweni dening loro kucing kang, antarane wong-wong kang pracaya awam, loro-tiyang kafir. Nepsu iku saged saka mikuasani ati lan olah rogo ...

                                               

Siemens Xelibri 4

Siemens Xelibri 4 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening pabrik saka Siemens. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi maneh lan nduweni ukuran saka 99 x 53 x 19 mm déné bobot saka 71 gram. Layaré monokrom kanthi re ...

                                               

Motorola E1060

Motorola E1060 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, nanging ora sido dipasaraké lan wis ukuran 107 x 53 x 21 mm déné bobot 125 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi resolusi s ...

                                               

Motorola E1120

Motorola E1120 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, nanging ora sido dipasaraké lan wis ukuran 113 x 53 x 21 mm déné bobot 130 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inch k ...

                                               

Panasonic SA7

Panasonic SA7 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Panasonic. Seri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102 x 53 x 26 mm déné bobot 140 gram. Layaré TFT, 16M werna kanthi resolusi saka ...

                                               

Motorola RAZR2 V8

Motorola RAZR2 V8 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Mei 2007, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 103 x 53 x 11.9 mm déné bobot 117 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inci kanthi re ...

                                               

Motorola ROKR E8

Motorola ROKR E8 ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Motorola. Seri iki kawanuhaké ing Sèptèmber 2007, dipasaraké wiwit April 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 115 x 53 x 10.6 mm déné bobot 100 gram. Layaré TFT, 256 ...

                                               

Brambang gulung

Trikatuka gulung sing muter Yahudi Ashkenazi asal sing padha bun, sing digawe saka alus, rada manis keuangan iku padha challah, ngemot bawang pepe ing saindhenging kang nggawe roso menehi teken. Asring dipotong karo bawang sing garing, lan wiji-w ...

                                               

Champurrado

Champurrado minangka atole adhedhasar coklat, omben-omben saka Meksiko sing anget lan luwih kenthel, disiapake karo de maíz, ing harina, utawa glepung jagung garing ing lemah, utamané dina lokal sing nandur kanggo atole), piloncillo, banyu utawa ...

                                               

Richard Mainaky

Richard Mainaky, punika pelatih badminton khusus kanggo gandha campuran. Dheweke sukses ngeterna atlet badminton Indonesia lengkap penghargaan wonten ing Olimpiade Sydney, Juara donya ana 2005 lan 2007, uga minangka Olimpiade Beijing. Sakliyanipu ...

                                               

Ericsson T20S

Ericsson T20S ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Ericsson. Seri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 101 x 54 x 28 mm déné bobot 128 gram. Layaré monokrom kanthi resolusi saka 101 x 33 piksel. ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →